Haberler

Hasta Yatağında Uyuşturucu Satarken Yakalandı

Adana'da Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Yaralanarak Bir Kolu Alçıya Alınan, Karın Bölgesine de Sonda Takılan Şahıs, Hasta Yatağında Esrar Satarken Yakalandı.

Adana'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak bir kolu alçıya alınan, karın bölgesine de sonda takılan şahıs, hasta yatağında esrar satarken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda uyuşturucu satıldığı tespit edilen İsmetpaşa Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenledi.

Operasyonda, 41 yaşındaki İ.I.'nın bir kolunun alçıda, karnında da sonda takılı olduğunu gören polis ekipleri gördükleri karşısında şaşkına döndü.

Bir süre önce trafik kazası geçirdiği için kırık olan sağ kolunda alçı, karnında da sonda takılı olan yaralı şahsın hasta yatağında uyuşturucu satarken yakalanırken, kendisine yardım ettiği öğrenilen İ.A. ve İ.I.'da gözaltına alındı. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramada, gazete kağıtlarına sarılmış halde birer gramlık 300 paket esrar ile bahçede ekili 100 kök hintkeneviri ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan zanlılar, teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

(MK-AB-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title