Haberler

Hanönü'den Umreye Gidenler Uğurlandı

KASTAMONU(AA) - Hanönü ilçesinden Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla umreye gidecek 14 kişi dualarda uğurlandı.

KASTAMONU(AA) - Hanönü ilçesinden Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla umreye gidecek 14 kişi dualarda uğurlandı.

Hanönü Müftülüğünce düzenlenen program dahilinde umreye gidecek 14 kişilik kafile için Hanönü Merkez Camisi önünde tören düzenlendi. Uğurlama töreninde okunan ilahiler ve İlçe Müftüsü Osman Sağlam'ın duasının ardından kutsal topraklara gidecek olan umreciler, yakınlarıyla vedalaştı. Umreye gidecekler, daha sonra uğurlandı.

Sağlam, kutsal yolculuk için Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla umreye gidecekleri uğurlamak için toplandıklarını söyledi. Sağlam, "Yapılacak yolculukların en güzeli umreye gitmektir. Bu yolculuk daha önceden gidilse de insanın içerisinde her zaman tekrar gitme arzusunu bırakan güzel bir yolculuk. Cenab-ı Hak, önce gitmeyenlere, sonra gidenlere tekrar gitmeyi nasip eylesin" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Sağlam Hanönü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title