Haberler

    Hangi İphone'lara İos 8 Gelecek?

    iOS 8 güncellemesi çok yakında yayınlanacak.

    Emre Çetinkaya - -

    Geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde Apple'ın yeni amiral gemisi modeli iPhone 6 ile alakalı onlarca sızıntı görmüştük. Ancak Apple şu sıralar sadece iPhone 6 ile uğraşmıyor. Apple, aynı zamanda yeni mobil işletim sistemi iOS 8 üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak iOS 8'deki sağlık uygulaması ile alakalı detaylar ortaya çıkmıştı. Peki hangi iPhone modelleri iOS güncellemesini alacak bunu merak ediyor musunuz?


    Yeni gelen bilgilere göre, birçok yeniliği bünyesinde barındıracak olan iOS 8 güncellemesini iPhone 4 alamayacak. iPhone 4s ve üzeri iPhone modelleri ise bu güncellemeden faydalanabilecek. iPhone 4 şimdiye kadar iOS 7 ve üzeri güncellemeleri almıştı. Ancak görünüşe göre iPhone 4 için yolun sonu gözüküyor. Tabii bu iddiada, Apple'ın bazı yerlerde iPhone 4 üretimini durdurmasının etkisi de bulunuyor.


    Ancak Apple, iOS 7'de büyük bir sürpriz yaparak iPhone 4 için de güncellemeyi yayınlamıştı. Bakalım bu sefer de aynısı olacak mı?




    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title