Haberler

Hamit Altıntop İddialı Konuştu

Almanya Birinci Ligi Takımlarından Bayern Münih'de Forma Giyen Milli Futbolcu Hamit Altıntop, Konsantreli Bir Şekilde Oynadıkları Takdirde Lig Şampiyonu Olacaklarını Söyledi.

Almanya Birinci Ligi takımlarından Bayern Münih'de forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, konsantreli bir şekilde oynadıkları takdirde lig şampiyonu olacaklarını söyledi.

Hamit Altıntop, spor dergisi Kicker'e verdiği röportajında, "Lig Kupası, çoğu takımın güçlü olduğunu gösterdi, ancak en güçlünün de bizim takımımız olduğunu gördük. Konsantreli oynarsak lig şampiyonu oluruz" dedi.

Bayern Münih'de her şeyin neden iyi işlediğinin sorulması üzerine Hamit, “Çünkü teknik direktör hepimizin güçlü yanını ortaya çıkartıyor ve istediğimiz gibi oynamamıza imkan veriyor. Bazı oyuncular Almanca konuşamıyor, ancak teknik direktörün ne istediğini bilmeleri yeter. Ayrıca benim gibi, takıma haklı yere alındıklarını ispatlamaya çalışan çok oyuncu var” şeklinde konuştu.

Hamit, kendi formunu neye borçlu olduğunun sorulmasına karşılık, "Bu hemen olan bir şey değil. Bu, yıllarca süren bir çalışmanın ürünü. Ben kendime inanıyorum. Bu benim için bir sürpriz değil. Bayern'de de bana güvenilmesinden ve bir fırsat verilmesinden dolayı mutluyum. Çok güzel bir zaman olabilir" dedi.

FC Schalke 04'te oynadığı dönemde kendisine adil davranılmadığını söylediğinin hatırlatılması üzerine Hamit, “Orada çok güzel bir 4 yıl geçirdim, neredeyse lig şampiyonu oluyordum. Şimdi gitmem için bir fırsat doğmuştu, ben de bundan faydalandım. Tabii ki her şeyden memnun değildim, ancak eleştiri de bu işin bir parçası” diye konuştu.

Hamit, FC Schalke 04 Teknik Direktörü Mirko Slomka'yla kavgasını sona erdirip erdirmediğinin sorulmasına karşılık, “Bizim hala çok iyi bir ilişkimiz var. Ben herhangi bir şeyi eleştirdiysem, bu hiç bir zaman şahsi değildi. Schalke'nin sorumluları bunu biliyorlar” şeklinde cevap verdi.

FC Schalke 04'ün lig şampiyonu olma olasılığını çok az olarak gördüğünün hatırlatılması üzerine de Hamit, “Bence Schalke ilk beşin arasına girer, ancak lig şampiyonluğunu mutlaka biz almak istiyoruz. Biz kalite açısından en iyi olanlarız. Tabii ki sürprizler olabilir, Stuttgart örneğine bir bakın. Ancak potansiyelimizden faydalanmak bizim elimizde” dedi.

FC Schalke 04'te oynayan ikiz kardeşi Halil Altıntop'un da bir orta saha oyuncusu olmadığına inandığını ifade eden Hamit, kendisinin daha çok hangi pozisyonda oynamayı sevdiğinin sorulması üzerine de en çok orta sahada oynamayı sevdiğini, ancak oyun sırasında sık sık pozisyon değiştirdiklerini kaydetti.

Ayak baş parmağında bir ağrı olduğunu, ancak bu ağrının çabuk geçeceğine inandığını kaydeden Hamit, Bayern Münih'de kendisini rahat hissettiğini, bunun da çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title