Haberler

Hamile Annesini Av Tüfeği ile Öldürdü

Adana'da bir genç, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu hamile annesini av tüfeği ile öldürdü.

Adana'da bir genç, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu hamile annesini av tüfeği ile öldürdü.

Olay, Ceyhan ilçesine bağlı Sarıbahçe köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Elif Göçemen (42), 5 yıl önce 2 çocuğunun babası eşi Cafer Y.'den boşanarak akrabalarının yanına yerleşti. Elif Göçmen, ayrıldığı eşinin vefat etmesinin ardından 1.5 yıl önce, çobanlık yapan İlhami Göçemen (45) ile evlendi ve hamile kaldı. Babasının ölümünden annesini sorumlu tuttuğu iddia edilen İ.Y. (17), Elif Göçmen'in ikinci evliliğini yapması ve ardından da hamile kalmasına karşı çıktı. İ.Y., İlhami Göçemen'in olmadığı sırada eve gelerek annesi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine genç, evde bulunan ruhsatsız av tüfeği ile annesini yaralayıp olay yerinden kaçtı. 2.5 aylık hamile olan Elif Göçmen, karnına isabet eden saçmalar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesini duyan köylüler, olayı jandarmaya bildirdi. Evde yapılan incelemenin ardından hamile kadının cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan genç ise, av tüfeği ile birlikte ilçe merkezinde yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ceyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title