Haberler

Hamas Lideri Halid Meşal:

Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov ile Telefon Görüşmesi Yapan Hamas'ın Sürgündeki Lideri Halid Meşal, Filistinliler'in Mahmud Abbas Liderliğinde Birlik Olmamaları İçin Bir Engel Olmadığını Söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov ile telefon görüşmesi yapan Hamas'ın sürgündeki lideri Halid Meşal, Filistinliler'in Mahmud Abbas liderliğinde birlik olmamaları için bir engel olmadığını söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hamas'ın sürgündeki lideri Meşal'in Dışişleri Bakanı Lavrov ile telefon görüşmesi yaptığı ifade edildi. Görüşmede Lavrov'un Meşal'e Devlet Başkanı Abbas liderliğinde birlik olmalarının öneminin altını çizdiği belirtilirken, Meşal'in de Lavrov'a, Filistinliler'in Abbas liderliğinde birlik olmalarının önünde herhangi bir engel olmadığını söylediği kaydedildi. Meşal, "Hamas, Filistinliler'in Abbas liderliğinde birlik olmaları konusunda kesin bir duruşa

sahip" dedi.

Öte yandan Abbas, pazar günü Ortadoğu Dörtlüsü'nün üyesi Rusya'nın başkenti Moskova'ya 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirecek.

(AFP-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title