Haberler

Haluk Levent, İşitme Cihazı Çalınan Çocuğa Yardım Eden Aileye Özel Konser Verecek

Güncelleme:

Konserlerinden giydiği yelekleri hayır işleri yapmak için satan Haluk Levent, şimdide işitme cihazı çalınan küçük çocuk için harekete geçti. Levent, bağış yaparak yeleği satın alan ailenin evine giderek özel konser verecek.

Daha öncede kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) için konserlerinde giydiği yeleğini satan Haluk Levent, bu seferde kulağındaki işitme cihazı çalınan küçük Reşit için harekete geçti.

YELEĞİNİ SATIYOR

Twitter hesabından Gaziantep Nizip'te yaşayan küçük Reşit'in işitme cihazının çalındığını duyuran Haluk Levent, durumu iyi olan iş adamı arkadaşlarına seslendi. Şarkıcı, konserlerinde giydiği siyah yeleğini küçük Reşit için 20 bin TL'ye satışa çıkardı.

Haluk Levent İşitme Cihazı Çalınan Çocuk İçin Yeleğini Satışa Çıkardı

ÖZEL KONSER VERECEK

İşitme cihazı için 14,500 TL diğer masraflarla toplam 20 bin TL'ye ihtiyaç olduğunu söyleyen Haluk Levent, yeleğini alan kişinin evine giderek ailesine özel konser verecek.

Haluk Levent İşitme Cihazı Çalınan Çocuk İçin Yeleğini Satışa Çıkardı

DESTEK YAĞDI

Attığı tweetin ardından destek mesajları atılan Levent, "Herkes yardımcı olmak, para yatırmak istiyor Reşit için. Merak etmeyin bu güne kadar 2 yelek sattım 3'üncüsünü de satarız. Siz yarınki kampanya için para ayırın (durumu olanlar). Yarın iki çocuğumuzu yaşatmak için kampanya başlatacağız." dedi.

Haluk Levent İşitme Cihazı Çalınan Çocuk İçin Yeleğini Satışa Çıkardı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Levent Nizip Magazin Haberler

500

Yorumlar (73)

Kurdoğlu müslihiddin:

Helal olsun haluk levent senin bu duyarlilgin inşallah herkese ornek olur.

41
2
yanıtYanıtla
parmağı olan klavyeye sarılıyor:

eminim İlerde bundan bir oyun çıkacak hepiniz göreceksiniz. Siz haluk leventi övmeye devam edin.

2
41
yanıtYanıtla
AHBAP:

mevcut yardım platformu var yıllardır adı AHBAP bi araştır belki utanırsın. . he hemen hemen her ilde ilçede ekipler var yardım için gönüllü destek veren. .

yanıt0
yanıt0
Bamteli:

Bu parayı verebilecek durumda iken bunu sosyal sorumluluk projesine çevirerek duyarlılığı saglayan büyük insan, çocukluğumun kral sanatçısı..

25
2
yanıtYanıtla
...:

parası olan yeleği 20 bine alacağına, direk çocuğa yardım etsinler. Eminim ki, bu yine haluk leventin bir oyunudur.

2
23
yanıtYanıtla
insaf:

insanlık namına hiçbir değer taşımıyorsunuz

yanıt9
yanıt1
-... :

ADAM BİR ÇOĞUMUZDAN ADAM ONUN İÇİN BOŞ YORUM YAPMAYIN.

yanıt9
yanıt0
Erci:

milletten yardim istiyene kadar koskoca sanatcisin kendinde yokmu 29 bin tl? olaya bak yani kendi cebinden cikmasin diye kampanya yapiyor, ayip yanil.

0
23
yanıtYanıtla
deniz:

Sen amacı anlamaşşın galiba adam para kazandığı SESİ ile yardım yapıyor29 bin tl illaki vardır ancak sayıb HALUK LEVENTİN yardım yaptığı tek bu cocuk değl ki daha gecenlerde konserden aldıgı bütün geliri de bağışlamıştı elestirin yersiz ve ön yargılı keske bütün sanatçılar gecelerde kimle yakalandıgı ile değide böyke gündeme gelebildseler.

yanıt4
yanıt0
LEY LEY:

O zaman sen alda yeleği utandır bu güzel adamı!!! Hayır işi yapmayı bilmeyip eleştirmeyi biliyorsun!!! Seninki ayıp yani!!!

yanıt4
yanıt1
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title