Haberler

Haliliye Belediyesi Üç Sevgi Evinin Bir Yıl Daha İhtiyaçlarını Karşılayacak

Haliliye Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 3 sevgi evinin, kira giderlerinin karşılanmasıyla ilgili kurulduğu günden bugüne yürüttüğü hizmetini bir yıl daha uzattı.

Haliliye Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 3 sevgi evinin, kira giderlerinin karşılanmasıyla ilgili kurulduğu günden bugüne yürüttüğü hizmetini bir yıl daha uzattı.

Haliliye Belediyesi, 2015 yılında ilk imzaladığı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 3 sevgi evinin kira giderlerinin karşılanması hizmetini bir yıl daha uzattı. Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen protokol yenileme törenine Vali Abdullah Erin, Başkan Fevzi Demirkol ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici katıldı. Törende konuşan Başkan Demirkol, kurulduğu günden bugüne sevgi evlerinde kalan çocuklara el uzattıklarını söyledi. Haliliye Belediyesi olarak üç sevgi evinin bir yıl daha kira giderlerini karşılayacaklarını kaydeden Başkan Demirkol, "Haliliye Belediyesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki 3 sevgi evinin kirasını, kurulduğu günden bu tarafa karşılıyoruz. Ayrıca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün bu sevgi evlerinde kalan çocuklarımızla ilgili çeşitli etkinlik ve faaliyetlerimiz oluyor. Sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza, anasızlığı, babasızlığı hissettirmemek için elimizden geldiğince işbirliği yapıyoruz. Bu anlamda bu işbirliğimiz ve onlara olan sevgimiz, muhabbetimiz devam edecektir. Bu vesileyle Sayın Valimiz Abdullah Erin beyefendiye teşekkür ediyorum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Hasan Bilici'nin şahsında kurum çalışanlarının hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Abdullah Erin'de, yapılan hizmetten dolayı Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ederek, çocukların artık kendilerini yurt ortamında değil, ev ortamında hissettiklerini söyledi. Konuşmaların ardından 3 sevgi evinin kiralarının bir yıl daha karşılanması için hazırlanan yenileme protokolü, Vali Abdullah Erin, Başkan Fevzi Demirkol ve İl Müdürü Hasan Bilici tarafından imzalandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Demirkol Abdullah Erin Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title