Haberler

Haliliye Belediyesi 5. Çanakkale Bilgi Yarışması Sonuçlandı

Haliliye Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen ve konusu sadece "Çanakkale" olan bilgi yarışmasının galibi 140 puanla Karaköprü İlçesi oldu.

Haliliye Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen ve konusu sadece "Çanakkale" olan bilgi yarışmasının galibi 140 puanla Karaköprü İlçesi oldu.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl beşinci kez düzenlenen Çanakkale konulu bilgi yarışması 13 ilçedeki okulların 8'inci sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirildi. Kendi ilçelerinde birinci olan okulların katıldığı final programı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Final programına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, başkan yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programın açılışında konuşan Demirkol, "Haliliye Belediyesi olarak hamdolsun bu yıl beşincisini düzenlediğimiz Çanakkale konulu bilgi yarışmamızı beş yıldır gerçekleştiriyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne milli manevi değerlerimiz, gençlerimizi, eğitimi ön plana aldık. Bu anlamda çeşitli zamanlarda sizlerle birlikte olduk" dedi.

Konuşmaların ardından başlayan yarışmada öğrencilere 15'er soru yöneltildi. 15 soruluk yarışmada Karaköprü İlçesi 140 puanla birinci olurken, Ceylanpınar İlçesi 130 puanla ikinci, Haliliye, Siverek ve Viranşehir ilçeleri ise 120 puanla üçüncü oldu.

Programın sonunda Demirkol, öğrencilere hediye taktim etti. Yarışmaların ödül töreni, 18 Mart 2018 Pazartesi günü saat 14.00'da Şanlıurfa Milli Eğitim Konferans Salonunda yapılacak. Tüm yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Çanakkale'ye götürülecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Haliliye Belediyesi Karaköprü Çanakkale Haliliye Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title