Haberler

Halil Balık Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Doğanşar belediye başkan adayı olan Halil Balık isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde MHP Sivas Doğanşar belediye başkan adayı olan Halil Balık isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sivas Doğanşar ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Halil Balık isimli MHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde MHP Sivas Doğanşar adayı Halil Balık kimdir? MHP Sivas Doğanşar adayı Halil Balık yüzde kaç oy aldı?

Halil Balık Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Sivas Doğanşar belediye başkan adayı olarak gösterilen Halil Balık Doğanşar ilçesinde % 41,26 oranında oy almıştır. Doğanşar ilçesinde % 41,26 oranında oy olan Halil Balık adlı MHP adayı toplamda 399 adet oy sayısına ulaştı.

Halil Balık Kimdir?

Halil Balık seçim sonuçları

Halil Balık, 1963 yılında Doğanşar'da dünyaya geldi. Doğanşar Belediyesinde çalışan Balık, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Sivas Doğanşar ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title