Haberler

Hakkari: Hakkari'de Sivil Polislerin Bir Esnafı Tartakladığı İddiası

Hakkari İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, Bir İşyerinin Sahibi ve Bayan Çalışanlarını Tartakladığı İddia Edilen 3 Sivil Polis Memurunun Açığa Alındığını Belirtti.

Hakkari İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, bir işyerinin sahibi ve bayan çalışanlarını tartakladığı iddia edilen 3 sivil polis memurunun açığa alındığını belirtti.

İHA muhabirine telefonla bilgi veren Emniyet Müdürü Cavit Çevik, Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Mahmut Aydoğan'a ait Sarar Giyim Mağazası'na giderek orada işyeri sahibi ile çalışan bayanları tartakladığı iddia edilen görevli 3 polis memurunun açığa alındığını söyledi. Çevik, "Meydana gelen olay bizi de üzmüştür. Olaya karışan polisler akşam saatlerinde gözaltına alınarak haklarında idari soruşturma açılmış ve açığa alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığı da adli soruşturma başlatmıştır. Vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya, provokasyona gelmemeye davet ediyoruz. Haksız kim olursa olsun vatandaşlar arasında hiç bir ayırım yapmadan gereği yapılacaktır. Vatandaşlarımız müsterih olsun" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title