Haberler

Hadise İlginç Fotoğrafıyla Takipçilerine Kahkaha Attırdı!

Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile takipçilerini gülme krizine soktu. Hadise fotoğrafına, "Arkadaşım seninki geliyor doğal davran dediğinde ben." notunu ekledi.

Sosyal medya hesabından kırmızı elbiseli ilgin fotoğrafını paylaşan Hadise, takipçilerine eğlenceli anlar yaşattı.

"DOĞAL DAVRAN DEDİĞİNDEN BEN"

Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Hadise, takipçilerine kahkaha attırdı. Kırmızı elbiseli ilginç bir fotoğrafını paylaşan Hadise fotoğrafa, "Arkadaşım seninki geliyor doğal davran dediğinde ben." notunu ekledi.

Hadise İlginç Fotoğrafıyla Takipçilerine Kahkaha Attırdı!

ORHAN ÖLMEZ İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

'O Ses Türkiye'nin finalinin ardından sosyal medyaya önem veren Hadise yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak makyajsız fotoğraflarıyla gündeme gelen Hadise bu kez paylaştığı bir video ile haber oldu. Hadise, şarkıcı Orhan Ölmez'in yeni şarkısı 'Seni Çok Seveceğim'i Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştı. Şarkıcının paylaşımını kendi hesabından paylaşan Orhan Ölmez'in ise paylaşıma kalp çizmesi aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu.

Hadise İlginç Fotoğrafıyla Takipçilerine Kahkaha Attırdı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Orhan Ölmez Instagram Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (28)

MstF:

Ben tebessüm bile etmedim. Aceba bendemi bir tuhaflık var.

11
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hadiseyi bu gidişle çok kötü bir akibetin beklediğini kabirdeki suallerinin çok çetin geçeceğini ve orada şiddetli cezalara çarptırılacağını söylesek hata etmiş olmayız.

9
2
yanıtYanıtla
Artvinli Gürcü:

Çok Dogru Söylüyorsun Dürbünlü Dayı.

yanıt4
yanıt0
PALADAYI:

Ooo dürbünlü,kanka naber?

yanıt8
yanıt0
Dürbünlü:

PALADAYI seni en kısa zamanda münihe kahve içmeye bekliyorum hem sohbet ederiz;)

yanıt1
yanıt0
BİR KAHVENİN HATIRAINA:

hani bana söz vermiştin efendi beni davet etmiştin. . ne döneksin ya. . . . vallahi geliyorum hiç ırar etme itiraz da etme. . bir kahvenin bin hatırı vardır değil mi kahveni içerim valla. . . . . .

yanıt1
yanıt0
Aydın TOLUNAY:

Hatırlatma!İnananlar arasında hayâsızlığın yayılmasını arzu eden kimseler var ya; onlar için dünya ve ahirette elem dolu bir azap vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz. Nur suresi-19. ayet

5
5
yanıtYanıtla
İKİLEM:

İnşaallah anlarlar.

yanıt2
yanıt0
zeyno:

tek bir güzel şarkısı yok Avrupada tutunamayınca nassa Türkiye''de ekmek yerim dedi

4
3
yanıtYanıtla
BOŞ YAPMA:

TÜRKLERİN AVRUPADA YERİ YOK ZATEN HANGİ SANATÇIMIZI BAĞRINA BASTILAR O YÜZDEN KARALAMA SAHİP ÇIK

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title