Haberler

Hacı Sabancı, İspanyol Müzikleriyle Anıldı

Adana'lı işadamı merhum Hacı Sabancı, ölümünün 13'üncü yıldönümünde Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın(ÇDSO) verdiği konserde İspanyol müzikleriyle anıldı.

Adana'lı işadamı merhum Hacı Sabancı, ölümünün 13'üncü yıldönümünde Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nın(ÇDSO) verdiği konserde İspanyol müzikleriyle anıldı.

Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu'nda Sabancı Ailesi'nin katkılarıyla organize edilen konseri ÇDSO şefi Emin Güven Yeşilçam yönetti. Konserde konuşan merhum Hacı Sabancı'nın eşi Özcan Sabancı, ÇDSO şefi Yaşlıçam, tüm sanatçılar ve emeği geçenlere konseri geleneksel hale getirdikleri için teşekkür etti. Sabancı, "Eşim, ülkenin ekonomik kalkınması için ve ailesinin birliği için çok çalıştı. Sizler beni onun anmalarında hiç yalnız bırakmadınız. Hepinize teşekkür ederim. 13 sene geçti, bizden ayrılalı. O artık sevenlerinin kalbinde. En çokta Adanalıların kalbinde yaşıyor" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Emin Güven Yeşilçam yönetimindeki orkestra, İspanyol parçaları çaldı. Solistliğini Burak Bilgili'nin yaptığı konserde, İspanyol trompet sanatçısı Vicente Campos'da eşlik etti. Ayrıca İspanyol dansçılar Sandra Ruiz Vicente ve Elisa Perez Beltran'da çalınan parçalara danslarıyla eşlik etti. Konserin ardından orkestranın yanına giden Özcan Sabancı, sanatçılara teşekkür etti. Konsere, Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz, merhum Hacı Sabancı'nın oğlu Ömer Sabancı, kızı Demet Çetindoğan, gelini Arzu Sabancı, Ali Sabancı, Cengiz Çetindoğan, Sabancı Ailesi üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title