Haberler

Yine aynı rezillik! 'Laz kızı'ndan sonra şimdi de 'Donsuz Kelly' türedi

Güncelleme:

TikTok üzerinden yayın yapan 'Laz kızı' isimli kadın, teşhircilik suçlamasıyla gözaltına alınıp kısa süre sonra da serbest bırakılmıştı. Paylaşımlarıyla büyük tepki çeken 'Laz kızı'ndan sonra şimdi de 'Donsuz Kelly' lakaplı kadın benzer yayınlar açmaya başladı.

Son dönemlerde TikTok'tan canlı yayın açarak müstehcen görüntülerini paylaşıp bunu da bir para kazanma amacı haline getirenler kervanına bir yenisi daha eklendi.

'LAZ KIZI' SKANDALI HALA ZİHİNLERDE

Geçtiğimiz günlerde 'Laz kızı' lakabıyla sosyal medyadan yayınlar açan ve kısa sürede 100 bin liraya yakın para kazanan kadın, tepkilerin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadesinde "Yayınlar yapıyordum, o yayınımda ben bilerek göğsümü açmadım, gergindi düğmem koptu. O gün ki yayınımdan sadece 7 bin 500 lira kazandım. Aylık da 20 ilâ 30 bin lira kazanıyordum. Şimdi hesabımı dondurdum. Ailem açmama izin vermiyor" diyen kadın, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

ŞİMDİ DE 'DONSUZ KELLY' HORTLADI

Bu olayın yankıları sürerken benzer bir skandal daha yaşandı. Sosyal medyada eşarp ve gecelik giyerek dans eden 'Donsuz Kelly' lakaplı kadın, "20-25 yaşlarında dolgun maaşlı, arabası olan, evi olan bir sevgili arıyorum. Maaşı en az 10 bin olsun, benim masraflarımı karşılayabilecek bir sevgili arıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Sosyal Medya Hukuk Yaşam Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (15)

P Post:

neresini acarsa acsin, bakmayin girmeyin tiktoklara, asil basortusunu neden kirlitiyor onu bi sorgulamak gerek

106
15
yanıtYanıtla
Yakup Gül:

Diyanet bakanligiiz nerde .Rtuk nerde

91
23
yanıtYanıtla
cavdartv hertel cavdartv:

muhabbet olsun diye yazmışsın dıyanet yargımı sanıyon

yanıt46
yanıt9
tövbekar 34:

edep ahlak bakani nerede ne is yapar

90
6
yanıtYanıtla
MURAT DİNCEL :

Bu kadar abazanın olduğu yerde çok normal bunlar

78
3
yanıtYanıtla
P Post:

orasini burasini aciyorsa acsin kendi sorunu, bakmayin. neden basortuyu kirletiyor burdaki amac nedir bunu sorgulamak gerek oncelikle.

62
16
yanıtYanıtla
ahmet:

Serbest bırakırsan başkaları türer

62
6
yanıtYanıtla
mesut:

Valla herşey devletin elinde. Kapat tiktok falan her ne rezil uygulama varsa hepsini. Millet kendini ve ailesini koruyamıyorsa ve ısrarla orasını burasını açıyorsa, devletin bir çözüm bulması lazım bu işe.. Kapansın ki süt banyosu, salçayı ayakları ile ezme işide biter böylece..

56
5
yanıtYanıtla
Dedectife Conan:

Özendirme gibi oldu Laz kızı haberi para miktarı cezaya değer algısı yaratıyor. Devletin bu olaylara kesin bir cözüm bulması lazım

53
8
yanıtYanıtla
corci:

ekonominin kötü olduğu ülkelerde bu tür işlere talep artar. daha beterleri ile karşılaşacağız.

45
15
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title