Haberler

Türkiye maçı ne zaman? Türkiye Galler maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye - Galler maçı muhtemel 11'ler!

EURO 2020 macerasına 3-0'lık İtalya mağlubiyetiyle başlayan Türk Milli Takımı, Galler karşısında moral peşinde. Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral'ın yer aldığı Türk Milli Takımı, Gareth Bale, Aaron Ramsey, Daniel James gibi oyuncuların yer aldığı Galler ile karşı karşıya geliyor. Peki, Türkiye maçı ne zaman? Türkiye Galler maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye - Galler maçı muhtemel 11'ler!

EURO 2020 heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. A Grubu ikinci maçında Türkiye ile Galler arasında oynanacak maç Türk Milli Takımı'nın EURO 2020'de devam edebilmesi için hayati bir önem taşıyor. Peki, Türkiye - Galler maçı ne zaman? Türkiye - Galler EURO 2020 maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye - Galler muhtemel 11'ler! A Grubu Puan Durumu

TÜRKİYE - GALLER EURO 2020 MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - Galler EURO 2020 A Grubu ikinci maçı 16 Haziran 2021 Çarşamba günü komşu ülke Azerbaycan'da yer alan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı yaklaşık 32 bin taraftarın tribünden izlemesi bekleniyor.

TÜRKİYE - GALLER EURO 2020 MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Portekizli hakem Artur Dias'ın yöneteceği Türkiye - Galler EURO 2020 A Grubu ikinci maçı Türkiye saati ile 19:00'dan itibaren TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE - GALLER MAÇI MUHTEMEL 11'LER!

Her iki takımda da maç öncesinde cezalı ve sakat bulunmamakta. Bu kritik maç öncesi Şenol Güneş ve Ryan Giggs'in tercihleri ise şu şekilde;

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Kaan Ayhan, Çağlar, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, İrfan Can, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Morrell (Ampadu), Allen, Ramsey, James, Bale, Moore

2 OYUNCUMUZ SINIRDA

Türkiye'de İtalya maçını sarı kart ile tamamlayan Çağlar Söyüncü ve Halil Dervişoğlu Galler maçında sarı kart görmesi halinde 20 Haziran'da oynanacak olan A Grubu son maçında İsviçre'ye karşı cezalı duruma düşüp, forma giyemeyecekler.

A GRUBU PUAN DURUMU

Türkiye - Galler EURO 2020 maçı ne zaman? Türkiye - Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye - Galler muhtemel 11'ler!

TARİHTE 7. KEZ!

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu ikinci maçında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de karşılaşacağı Galler'le 24 yıl sonra tekrar mücadele verecek. Türkiye, Galler ile bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. Milliler, tamamı resmi olan bu maçlarda 2 galibiyet, 3 yenilgi ve 1 de beraberlik yaşadı.

Ay-yıldızlılar, Galler'le son olarak 20 Ağustos 1997 tarihinde karşılaştı. 1998 Dünya Kupası Elemeleri'nde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve tam 10 golün atıldığı maçı milliler 6-4 kazanmıştı.

Dördü Dünya Kupası Elemeleri, 2'si Avrupa Şampiyonası Elemeleri olmak üzere geride kalan 6 maçta 7 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise 10 gol gördü.

"AYNI KADRO İLE ÇIKABİLİRİM"

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Alınan kötü sonuç, oynanan kötü oyun her zaman eleştirilir. Biz de buna saygı duyarız. O eleştiriler içinde katkıya da seviniriz. Bu futbolun doğasında var. Her insanın görüşleri vardır, hepsinin örtüşmesi mümkün değildir. Bu futbolun güzelliğidir, isimler üzerinden gitmeyi doğru bulmuyorum. Kaan ve Cengiz'i ikinci yarı sahaya sürdüm, Ozan Kabak, Merih, Çağlar oynadı, kim gelir ona bakacağız, rakibe göre oynatmak durumundayız. Topu daha iyi oyuna sokma anlamında bir değişiklik yapabiliriz. Aynı kadro da çıkabilirim. Oynayan oyuncular da iyi oyuncular. Yarın yapacağım kadroda olmayanlara da inanıyorum. Değişiklik olsa bile az olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

A Milli Futbol Takımı Şenol Güneş Euro 2020 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title