Haberler

Tekirdağ'da Kumbağ Mahalle Konağı Açıldı

Güncelleme:

Tekirdağ'da Kumbağ Mahalle Konağı törenle açıldı. Vali Recep Soytürk, konağın açılışında yaptığı konuşmada Tekirdağ'da devletin ve yerel yönetimlerin önemli hizmetler yaptığını söyledi. Hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Soytürk, çocuklara, gençlere ve kadınlara ulaşmayı hedefleyen konak açılışının önemine vurgu yaptı.

Tekirdağ'da Kumbağ Mahalle Konağı törenle açıldı.

Vali Recep Soytürk, konağın açılışında yaptığı konuşmada Tekirdağ'da devletin ve yerel yönetimlerin önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Soytürk, "Açılışı yapılan konak önemli bir hizmet, çünkü çocuklara, gençlere ve kadınlara ulaşmayı hedefliyor. Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması, huzurlu olması, mutlu olması ve kadınların buraya gelip iyi vakit geçirebilmeleri için bu tesis çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Mestan Özcan da Tekirdağ'ın sahip olduğu potansiyeli tam olarak kullanamadığını belirtti.

AK Parti kadroları olarak büyük bir heyecanla ve yoğun tempoyla çalıştıklarını ifade eden Özcan, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı'ya destek istedi.

AK Parti Milletvekili Çiğdem Koncagül de AK Partili belediyelerin hizmetlerinin ortada olduğunu, Cüneyt Yüksel'in seçilmesinin ardından Tekirdağ'da önemli hizmetlerin altına imzasını atacağını ifade etti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar da atıl olan bir binayı yeniden hizmete kazandırdıklarını belirtti.

Kumbağ Mahallesi'ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Uzunlar, hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.

Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel de Kumbağ'da yapmayı planladığı çalışmaları anlattı.

Mahallenin altyapı sorununu bu yaz çözeceklerini belirten Yüksel, "Makama geldiğimiz ilk gün sahil düzenlemesini komple elden geçireceğiz. Daha sezon başlamadan bitireceğiz. Laf değil, iş üretmeye geliyoruz. Maalesef altyapı olmadığı için yaptığımız birçok yol bozuldu. Sözümüz olsun, parkları yeniden elden geçireceğiz. Artık Kumbağ'da, Süleymanpaşa'da ve Tekirdağ'da hiçbir şey eskisi gibi olamayacak." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Uzunlar, konağın mahalleye kazandırılmasındaki katkıları nedeniyle Yüksel'e plaket verdi.

Daha sonra konağın açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Kumbağ Yerel Haberler Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title