Haberler

    Taylor Swift Evini Korumak İçin Duvar Ördürdü!

    Müzik kariyerine 14 yaşında başlayan ve ardından başarı merdivenlerini hızla tırmanan, güzelliği ve sesi ile yoğun hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Taylor Swift, belli ki artık magazin camiasından fazlasıyla sıkılmış durumda. Özel hayatına daha fazla müdahale edilmemesini ve saygı duyulmasını isteyen Taylor Swift'in, son çare olarak Beverly Hills'teki tarihi özelliğe sahip evinin etrafına bir duvar ördürdüğü bilgileri geçtiğimiz günlerde yayıldı.

    Paparaziler ile mücadele de blok duvarlar

    Taylor Swift özel hayatının gözler önüne serilmesine hiç şans vermek istemiyor. Ünlü şarkıcı 2015 yılında Goldwyn Estate ismi ile bilinen tarihi Beverly Hills konağını satın almıştı ve şimdi konağa yeni bir yapı getiriyor: Cüruf-kül blok duvarlar! Tabii ki bu blok duvarlar izinsiz olarak inşa edilmiyor.

    Binanın izinlerini inceleyen TMZ'ye göre, Swift, konağın ön giriş alanında yaklaşık 2 metre yüksekliğinde cüruf engel duvarlarını ve tenis kortunun yan tarafına da 2 metre 133 cm yüksekliğinde istinat duvarı inşa ettirmeyi planlıyordu. Tüm bunlar ile kalmayan güzel şarkıcı, ön giriş kapısını yeniledi ve yeni kapısını da revize ettirdi. Böylece cömert mülkiyetin alanı caddenin karşı tarafından görülemeyecek şekilde çevrildi.

    Duvar inşa edilerek paparazilere karşı alınan önlemler sonrasında, akıllara dron sahibi paparaziler geliyor olabilir. Bu tür teknolojik ekipmanlara karşı da Taylor Swift önlemini almış durumda. Güzel şarkıcının tüm bu çabalarına karşılık paparazilerden daha fazla saygı ve anlayış beklediği gözler önüne serilmiş durumda. En azından Taylor Swift, yeni konağında şimdi gizlilik konusunda itibarını daha da yükseltmeyi başarabilir.

    Tarihi konağın özellikleri ve bu özelliklerin korunması

    Swift'in bu davranışına destek gösterilmesi gerekiyor, çünkü bu yılın başlarında ünlü sanatçı 25 milyon dolarlık evi için önemli çareler arayışında idi. Vanity Fair'e göre mimar Monique Schenk, yıl boyunca restorasyon için çalışmış, bu sayede tüm planlar onaylanmış ve duvarların herhangi bir tarihi önemi etkilemediği, tarihi yapıyı zedelemediği kanısına varılmış.

    Taylor Swift'in evi aslında 1934 yılında eşi ile birlikte evini tasarlayan film ustası Samuel Goldwyn tarafından inşa edildi. Tarihi önemi olduğu gibi, duygusal açıdan da ayrı öneme sahip olan konağın büyüklüğü ise 1.9 dönümlük bir alan. Bu geniş alan içerisinde yaşam alanları ile beraber aynı zamanda birçok sosyal alanlar da bulunuyor. Goldwyn konağı içerisinde 6 adet yatak odası, 5 adet banyo, kütüphane, kart odası, tiyatro odası ve adeta su parklarını andıran havuz yer alıyor.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Taylor Swift Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title