Haberler

Tayfun Türkmen Ankaraspor ile Anlaştı

Konyaspor'un Başarılı Forvet Oyuncusu Tayfun Türkmen'in Ankaraspor ile Anlaştığı Öğrenildi.

Konyaspor'un başarılı forvet oyuncusu Tayfun Türkmen'in Ankaraspor ile anlaştığı öğrenildi.

Konyaspor Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Tayfun'un sözleşmesinin bittiğini belirterek, "Biz sözleşmesini uzatmak için teklifimizi iletmiştik. Kendisi sezon sonuna kadar beklemek istedi. Ama sezon sonuna kadar özverili mücadele etti. Karşılıklı birbirimize çok emek verdik. Ama Ankaraspor'un teklifi herhalde bizden daha iyiydi. Nitekim Tayfun Ankarspor ile anlaştı. Takımımıza verdiği emekten dolayı çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu Tayfun Türkmen ise Ankaraspor'un sezon öncesi kampına katılacağını söyleyerek, "Şartların gerektirdiğini yaptım. Konyaspor'a hiçbir kırgınlığım veya kızgınlığım yok. Her iki taraf içinde hayırlısı olur inşallah" dedi.

29 yaşında forvet oyuncusu Tayfun Türkmen, 4 sezon Konyaspor forması giydi. Bu sezon ligde görev aldığı 23 maçta 6 gol, Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 2 gol kaydetti.

(BÇ-İP-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title