Haberler

Somer Şef'in annesi kimdir? Somer Şef'in annesi Ülkü Sivrioğlu kaç yaşında, aslen nereli? Ülkü Hanım kimdir?

Güncelleme:

Masterchef tüm hızıyla devam ediyor. Bugün dokunulmazlık oyunu oynanmayacak. Masterchef'te bugün Masterclass yapılacak. Masterclass'a şeflerin anneleri katılıyor. Yarışmaya katılacak isimlerden birisi de Somer Şef'in annesi oldu. Peki, Masterchef Somer Şef'in annesi kimdir? Somer Şef'in annesi Ülkü Sivrioğlu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar...

Bugün Masterchef konuklarından birisi Somer Şef'in annesi Ülkü Hanım oluyor. Peki, Ülkü Sivrioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Somer Şef'in annesi Ülkü Hanım aslen nereli? Bilgiler sizlerle...

14 EKİM MASTERCHEF MASTERCLASS KONUKLARI KİMLER?

Bugünkü Masterchef konukları Mehmet Şef'in, Danilo Şef'in ve Somer Şef'in anneleri olacak.

SOMER ŞEF'İN ANNESİ KİMDİR?

Somer Şef'in annesinin ismi Ülkü Sivrioğlu'dur. Ülkü Hanım bugün 14 Ekim Cuma günü Masterchef Masterclass bölümüne konuk olacak. Ülkü Hanım bugün yarışmacılara zeytinli baklalı fava yapılışını gösterecek.

Somer Şef'in annesi kimdir? Ülkü Hanım kimdir? Somer Şef'in annesi Ülkü Sivrioğlu kaç yaşında, aslen nereli?

ÜLKÜ SİVRİOĞLU KİMDİR?

Ülkü Sivrioğlu, Masterchef sunucusu Somer Şef'in annesidir. Somer Şef'in annesinin kaç yaşında olduğu hakkında internette bilgi bulunmamaktadır.

SOMER ŞEF KİMDİR?

Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1971'de İstanbul'da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye'de kaldı. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu, daha sonra master yaptı. 24 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak ve akademik kariyer için Avustralya'ya gitti. Avusturalya'da yüksek lisans yaparken şeflik kariyerine ilk adımı attı. İlk olarak restoranlarda yöneticilik yaptıktan sonra menüsünde Türk lezzetlerinin bulunduğu kendi restoranını Sidney'de açtı. MasterChef Avustralya'da misafir jüri üyesi olarak yer aldı. 2015 yılında David Dale ile birlikte yazdığı Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera adlı kitabı yayımlandı. 2018 yılından beri TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye adlı aşçılık yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

SOMER SİVRİOĞLU KAZANDIĞI ÖDÜLLER

• 2010 İç Batı'nın En iyi Türk Restoranı Ödülü

• 2010 ve 2011 RCNSW Mükemmellik Ödülü

• İç Batı'nın En İyi Restoranı 2012 En İyi Lezzet Ödülü

• 2013 Yerel İşletme Ödülü

• GQ Türkiye Ödül Töreni - Yılın Şefi Ödülü (2018)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

MasterChef Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title