Haberler

Sol Yanım İhsan kimdir? Sol Yanım İhsan'ı canlandıran Cansel Elçin kimdir, kaç yaşında? Cansel Elçin dizileri filmleri

Güncelleme:

İlk bölümüyle televizyon ekranlarına gelen Sol Yanım dizisi karakterleriyle de çok merak edildi. Peki Sol Yanım dizisi oyuncuları kimler? Sol Yanım oyuncuları karakterleri kimler? Sol Yanım İhsan kimdir? Sol Yanım İhsan karakterini kim canlandırıyor? Cansel Elçin kimdir, kaç yaşında? Cansel Elçin dizileri filmleri nelerdir? Cansel Elçin eşi kim?

Star'ın yeni dizisi 'Sol Yanım'ın merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Genç yıldızları usta isimlerle buluşturacak olan dizinin yayınlanan tanıtımı büyük merak uyandırdı. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor.

Başrollerini Cansel Elçin, Özge Yağız, Defne Samyeli ve Tolga Mendi'nin paylaştığı Sol Yanım dizisi 26 Kasım Perşembe günü Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Cansel Elçin de Sol Yanım dizisinde İhsan karakterine hayat veriyor. 2010'da da Gönülçelen adlı televizyon dizisi ile karşımıza çıkan oyuncu 1973 yılında dünyaya gelmiştir. Peki, Cansel Elçin kimdir ve nereli? İşte Cansel Elçin biyografisi...

SOL YANIM İHSAN KİMDİR?

Sol Yanım dizisinin başrol oyuncularından biri olan Cansel Elçin, İhsan karakterini canlandırmaktadır.

Sol Yanım İhsan kimdir? Sol Yanım İhsan'ı canlandıran Cansel Elçin kimdir, kaç yaşında? Cansel Elçin dizileri filmleri

CANSEL ELÇİN KİMDİR?

Cansel Elçin, 20 Eylül 1973 yılında İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya geldi. Babası bir terzilik yapan Cansel Elçin, İlkokul 1 ve 2'yi Tire'de okudu. 8 yaşında ailesi ile birlikte gittiği Paris'te yaşamını devam ettiren Cansel Elçin, ilk ve orta eğitimini Paris'te Lycée Racine'de tamamladı. Lisede dil ve edebiyat okudu. Sonra üniversiteye başladı ama 6 ay sonra bıraktı. 90'lı yıllarda bir süre ticaretle uğraştı. Türkiye'den Denizli ve Bursa'dan getirdikleri bornoz, çarşaf, tekstil gibi ürünleri büyük zincir mağazalara sattı. Bundan da sıkılınca dört senelik bir tiyatro okuluna girdi. Bu dönemde parasız kaldığında krepçide krep yaptı, garsonluk, barmenlik, sonra Ritz'te şoför olarak çalıştı, özel şoförlük de yaptı.

Fransa'nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent'e yazılarak devam etti. New York'ta Actor's Studiol'arını kuran Lee Strasberg'in oğlu John Strasberg ile Jack Garfein'den sinema ve tiyatro dersleri aldı.

Okulu bitirdikten sonra Fransa'nın çeşitli bölgelerinde birçok temsilde sahne alarak profesyonel tiyatro hayatına başladı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filminde de rol aldı. Aynı zamanda 2007 senesinde senaryosunu da kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Papillon" adlı kısa bir film çekti.

1997 senesinde bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin "Harem Suare" adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu ve çekim konusunda deneyim kazandı. Bu paylaşım ayrıca kendisine Türkiye'nin önde gelen kadın yönetmenlerinden Tomris Giritlioğlu ile çalışma fırsatı da sundu.

Tomris Giritlioğlu ile tanışmasıyla birlikte Türkiye'de oyunculuğa başladı ve "Kırık Kanatlar" adlı dizi ile 2005 yılından itibaren Türkiye'de sanat hayatını sürdürmeye karar verdi.

Cansel Elçin, asıl çıkışını ise Ahmet karakterini canlandırdığı Hatırla Sevgili dizisiyle yaptı. Bu dizide başrolü üstlenen ve Beykent Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 7. İletişim Ödülleri'nde, 8000 öğrencinin katıldığı anket sonuçlarına göre "En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülü alan Cansel Elçin, Yağmur Taylan ve Durul Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet adlı sinema filmi ile Türk sinemasına da adım atmış oldu.

CANSEL ELÇİN EŞİ KİM?

Cansel Elçin, 4 Temmuz 2012 tarihinde Pınar Apaydın ile evlendi ve 2018 yılında boşandı. Elçin, 2020 yılında Zeynep Tuğçe Bayat ile dünya evine girdi.

Sol Yanım İhsan kimdir? Sol Yanım İhsan'ı canlandıran Cansel Elçin kimdir, kaç yaşında? Cansel Elçin dizileri filmleri

CANSEL ELÇİN DİZİLERİ

2020 - Sol Yanım

2018 - Ağlama Anne (Adnan Alan)

2017 - Dayan Yüreğim (Fuat)

2015 - Eve Dönüş (Yusuf Bozyel)

2012 - Kötü Yol (Kenan Yılmazer)

2011 - Yalancı Bahar (Selim-Aziz)

2010-2011 - Gönülçelen (Murat)

2008 - Cennetin Çocukları (Ömer)

2006-2008 - Hatırla Sevgili (Ahmet)

2006-2007 - Kırık Kanatlar (Cemal)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cansel Elçin Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title