Haberler

Melike Şahin, İBB'nin öğretmenlere özel konserine çıkmaktan vazgeçti! 3 saat bekleyen seyirci sebebi duyunca çıldırdı

Güncelleme:

İBB'nin Feshane'de düzenlediği öğretmenlere özel konserde sahne alacak olan şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmadı. Konser alanında 3 saat bekleyen yüzlerce öğretmen Şahin'e tepki gösterdi. Ünlü sanatçı, "Çok rüzgar varmış. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın" diyerek özür dilerken, İBB Kültür ise yaptığı açıklamada, "Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadı." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Melike Şahin, İBB'nin Feshane'de öğretmenlere özel düzenlediği konserde, rüzgar gerekçesiyle sahneye çıkmaktan vazgeçti. 3 saat konser alanında bekleyen yüzlerce öğretmen şarkıcıya tepki gösterirken Şahin, "Çok rüzgar varmış. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın." açıklamasını yaptı. İBB Kültür'den yapılan açıklamada ise, "Tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadı." denildi.

MELİKE ŞAHİN 3 SAAT BEKLETİP SAHNEYE ÇIKMADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kültür sanat etkinlikleri kapsamında Feshane'de öğretmenlere özel konser düzenledi. Konserde sahneye çıkacak olan Melike Şahin, 3 saat beklettikten sonra rüzgar gerekçesiyle sahneye çıkmaktan vazgeçti. Konser alanını dolduran yüzlerce öğretmen, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

Şarkıcı Melike Şahin, rüzgar gerekçesiyle Feshane'deki konsere çıkmadı

"AKSAKLIĞIN BENİMLE ALAKASI YOK"

Konserin iptal olmasının ardından sosyal medyadan açıklama yapan Melike Şahin, çok üzgün olduğunu, aksaklığın kendisinden kaynaklanmadığını söyledi. Şahin, "Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış. Hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam öğretmenlerimizle. Benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." dedi.

Şarkıcı Melike Şahin, rüzgar gerekçesiyle Feshane'deki konsere çıkmadı

İBB KÜLTÜR: MELİKE ŞAHİN'İN EKİBİNİ İKNA EDEMEDİK

İBB Kültür ise yaptığı açıklamada, Melike Şahin'in ekibini ikna edemediklerini belirtti. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli öğretmenlerimiz, saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz tüm çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Çok üzgünüz."

Şarkıcı Melike Şahin, rüzgar gerekçesiyle Feshane'deki konsere çıkmadı

Şarkıcı Melike Şahin, rüzgar gerekçesiyle Feshane'deki konsere çıkmadı

Şarkıcı Melike Şahin, rüzgar gerekçesiyle Feshane'deki konsere çıkmadı

Şarkıcı Melike Şahin, rüzgar gerekçesiyle Feshane'deki konsere çıkmadı

Melike Şahin Yerel Haberler Müzik Eğitim Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (31)

YUSUF GÜNEŞ:

2 single yapanı sanatçı ilan edip konser verirseniz rahmetli Neşet Ertaş'ın kemikleri sızlar o hanımefendide kendini bişey sanıp sizi rezil eder.

225
8
yanıtYanıtla
Akıncı Bey:

bunu havalara getıren sız, sizi rezil eden o devam edin

197
8
yanıtYanıtla
İSMAİL ERGİN ÇOBAN:

Bunlar bu nesle ne öğretecek.. Ogretmenmis yazik sizin sinifiniza düşen çocuklara. Kendisi yozlaşmış nesle kendi yozlugunu asilayacak. Sanatçı kimdir seceneyen güruh öğretmen olmuş. Vah ülkemin haline

133
44
yanıtYanıtla
metehanoğuz:

Bay çoban konsere gitmek sosyal bir faaliyet nerden buralara geldin pes öğretmenlerin eğlenmeye hakkı yok mu insanların özgürlüğüne karışma

yanıt15
yanıt30
murat b:

Suçlandım yaa şimdi dinlediğim müziğide kapattım.

yanıt5
yanıt0
Export 86:

Sanatçıyı tanımıyorum suç onu 3 saat bekleyen de Allah akıl fikir versin

158
5
yanıtYanıtla
Kenan Kahraman:

Konser zirvalığı yasaklansın belediyelerin böyle şeylere para harcamasina kimse razı değil

130
20
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Ben olsam bende cikmam belediye baskanin kendine hayri yok ,hicbiryerde güvence yok,otobüsler devamli yaniyor kaza yapiyorlar,yürüyen devamli bozuluyor.O yüzden hakli bence

54
92
yanıtYanıtla
Gabriel:

Yürüyen merdiveni kimlerin bozduğu ortaya çıktı haberin yok galiba ama biz kafamızı kuma gömüp yaşamaya devam ederiz diyorsanız o ayrı

yanıt19
yanıt15
Gabriel:

Yürüyen merdiveni kimin bozduğu ortaya çıktı…Dünyadan bi haber kafınızı kuma gömüp yaşamaya devam ??

yanıt10
yanıt10
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title