Haberler

Mustafa Keser kimdir? Mustafa Keser kaç yaşında, aslen nerelidir? Mustafa Keser'in hayatı, kariyeri ve biyografisi!

Güncelleme:

Benzemez Kimse Bize programı sunucuları Mustafa Keser ve Bülent Ersoy oldu. Bunun ardından, Mustafa Keser kimdir? Mustafa Keser kaç yaşında, aslen nerelidir? Mustafa Keser'in hayatı, kariyeri ve biyografisi! merak edildi. Söylediği şarkılar ile sanat dünyasında ismini duyuran Mustafa Keser, Düğün Dernek 2: Sünnet filminde kısa bir bölümünde oynayıp büyük ses getirmiştir. Peki Mustafa Keser kimdir? Mustafa Keser kaç yaşında, aslen nerelidir?

Son dönemin sevilen isimlerinden olan Mustafa Keser, sahne performansıyla isminden bahsettirmeye devam ediyor. En son katıldığı programdaki performansıyla beğeni toplayan sanatçı hakkında birçok kişi arama yapmaktadır. İşte Mustafa Keser'in biyografisi...

MUSTAFA KESER KİMDİR?

Keser, 1 Ocak 1945 tarihinde Maden, Elazığ'da dünyaya gelmiştir. Maden'de çocukluğu geçen Mustafa Keser, ilk ve orta öğrenimini Maden'de, lise tahsilini Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi ve Sivas 4 Eylül Lisesinde tamamlamıştır. Babası müzisyen olan sanatçı, ortaokul ve lise yıllarında keman, ud, bağlama gibi enstrümanları iyi derecede çalabilmektedir.

1975 yılında TRT'nin açmış olduğu amatör ses yarışmasını Türk Halk Müziği dalında kazanan Mustafa Keser, 1982 yılına kadar TRT İzmir Radyosu'nda mahalli sanatçı olarak görev yapmıştır. Kâni Karaca'dan müzik dersleri almıştır. Mustafa Keser, Nilüfer Keser ile evlenmiş ve kendisinden üç oğlu vardır.

TV PROGRAMLARI

"Mustafa Keser Sizlerle" (Kanal 6, Samanyolu TV, Flash TV ve TRT Müzik)

BENZEMEZ KİMSE BİZE SUNUCULARI KİMLER?

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in müzik ve eğlence programı Benzemez Kimse Bize'nin ilk bölümü Star TV'de 19 Eylül Pazar, (yani bu akşam) yayınlanacak. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Birçok ünlü konuğun yer alacağı Benzemez Kimse Bize programı STAR TV'de yayın hayatına başlayacak. Ünlü konukların yanı sıra Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in keyifli sohbetiyle izleyenleri ekran başına kilitlemesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Benzemez Kimse Bize Benzemez Kimse Bize Mustafa Keser Mustafa Keser Mustafa Keser Bülent Ersoy Bülent Ersoy Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title