Haberler

Meral Akşener Pendik'te esnaf ziyaretinde bulundu

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Pendik'te seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, eczanelerde veresiye defteri olduğunu ve ilaç yokluğunu gördüğünü belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Pendik'te esnaf ziyaretinde bulundu.

Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu ve Pendik Belediye Başkan adayı Süleyman Turan ile seçim arabasıyla Kurtköy Ankara Caddesi'ne geldi.

Burada kendisini bekleyenleri selamlayan Akşener, ardından bir eczaneye uğrayarak çalışanlarla sohbet etti.

Akşener, eczacılarla muhabbeti sırasında, 3 sene boyunca yaptığı esnaf ziyaretlerinde eczanelerde veresiye defteri olduğunu öğrendiğini, şimdi de ilaç yokluğunu gördüğünü söyledi.

Eczanede veresiye defteri olup olmadığını soran Akşener, eczacının bilgisayar üzerinden veresiyeleri göstermesi üzerine, "40 bin lira veresiye defteri var bu eczanenin. Şimdi bu, vatandaşın durumunu gösteriyor. Bunlar da olmayan ilaçlar." diye konuştu.

Ziyaretinde partisinin adaylarına oy isteyen Akşener'e eczanede bulunan bir vatandaş, "Ben orijinal buralıyım, Kurtköylüyüm, doğduğum büyüdüğüm evin olduğu yer burası." şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine Akşener'in "Ağabey o zaman oyunu istiyorum." demesi üzerine, vatandaş, "Vallahi benim aklım var, fikrim var. Ben elini sıkmazdım senin." diyerek güldü.

Daha sonra buradan ayrılan Akşener, vatandaşlarla sohbet etti, lise öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Pendik İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title