Haberler

Mahsun Gişede 'Son Umut'unu Solladı, Mucize Filmi Fragmanı

Güncelleme:

Mucize filmi fragmanı. Russell Crowe'un yönetip Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la oynadığı 'Son Umut' gişede Kırmızıgül'ün 'Mucize'sine yenildi.

Mucize filmi fragmanı. 1 Ocak'ta vizyona giren Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve oynadığı dördüncü filmi 'Mucize'nin Hollywood yıldızı Russell Crowe, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'lı 'Son Umut' karşısında nasıl bir gişe yapacağı merak konusuydu. 'Son Umut' gişede Kırmızıgül'ün 'Mucize'sine yenildi.

SON UMUT 3 GÜNDE 281 BİN

930 kopyayla gösterime giren 'Mucize'yi ilk dört günde toplam 642 bin 187 kişi izledi. Boxofficeturkiye.com'un verilerine göre 26 Aralık'ta 272 kopyayla vizyona giren 'Son Umut'u ilk üç günde 281 bin 461 kişi, toplamda ise 512 bin 384 kişi izledi.

İLK ÜÇ GÜNDE SOLLADI

Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmi ilk üç gündeki seyirci sayısıyla 'Son Umut'un 10 günlük seyirci sayısını bile geride bıraktı. 'Mucize' bu başarısıyla, 'Recep İvedik 4'ten sonra sezonun en iyi açılış rakamını yapan film oldu.

'Son Umut'

İlk üç gün: 281 bin 461
Toplam izleyici: 512 bin 384
Toplam hasılat: 5 milyon 762 bin 632 TL

'Mucize'

İlk dört gün: 642 bin 187
Toplam hasılat: Yaklaşık 7.1 milyon TL

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Mahsun Kırmızıgül Russell Crowe Gündem Medya Haberler

500

Yorumlar (7)

efna melekmobilWeb@haberler.com:

Hayatımda bu kadar kötü bir film izlemedim ailecek izlemek bir yana müstehcen sahnelerde kız arkadaşımla olmama ragmen utanç tan yerin dibine girdin salunu terk etmemek için kendimi zor tuttum küfürlü konuşmak açık saçık sahneler çekmek sanat değildir öyle düşünenler bu filmin beğenen ler işte

0
18
yanıtYanıtla
Muhteşem bir filim filim yapılmamış filim yaşatilmişmobilWeb@haberler.com:

Etkisini uzun süre kurtulamadı bir daha gideceğim

10
0
yanıtYanıtla
secil UcarmobilWeb@haberler.com:

Ailece agladigimiz tek film. Sahane..

8
0
yanıtYanıtla
Alihan arslanmobilWeb@haberler.com:

Efna melek bu filim de izlenmicekse hangi filim izlenecek muhteşem bi filim...

5
0
yanıtYanıtla
Taylan GündoğdumobilWeb@haberler.com:

Muhteşem bir film herkese duyurulur

4
0
yanıtYanıtla
gerekse new yorkta 5 minarede ayakta alkıslanacak filmler kabul edin bencemobilWeb@haberler.com:

Ben mucizeye bayildim bence mahsum kırmızıgül hayatın bide göremediğimiz yanlarını gecmışlerımızı hep yansitiyor gerek beyaz melek olsun gerek güneşi gördüm gerekse new yorkta 5 minare filmleriyle harikaydi ayakta alkislanacak filmler bence

1
0
yanıtYanıtla
OrhanmobilWeb@haberler.com:

iyıde solladı dedıgınız cok az bır fark var adam akıllı rakamları koyunda oyle hesaplayın sunu : ve ayrıca son umut guzel dahada guzel olabılırdı..

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title