Haberler

Kadir Mısıroğlu Caddesi var mı, nerede? Konya'da bir sokağa veya caddeye Kadir Mısıroğlu'nun ismi mi verilecek?

Güncelleme:

Son dakika gündeme düşen haberlere göre Konya Büyükşehir Belediyesi, belediye meclisi toplantısında, Kadir Mısıroğlu'nun ismini kentte sokak ya da bir caddeye verilmesini kararlaştırdı mı, bu haber doğru mu değil mi araştırılıyor. Peki, Kadir Mısıroğlu Caddesi var mı, nerede? Kadir Mısıroğlu sokağı var mı? İşte detaylar...

Twitter'da #KadirMısıroğluCaddesi etiketi gündemde yer alan konuların başında geliyor. Bu etiketi görenler Kadir Mısıroğlu Caddesi var mı, nerede? Konya'da bir sokağa veya caddeye Kadir Mısıroğlu'nun ismi mi verilecek? merak ediyor. Detaylar haberimizde...

KADİR MISIROĞLU CADDESİ VAR MI?

Kadir Mısıroğlu Caddesi ile ilgili teklif kararı gündeme alınmadı. Şuanda böyle bir cadde ismi bulunmamaktadır.

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Temmuz ayı meclis toplantısında Konya merkez ve ilçelerinde imar planına göre açılmış veya açılacak olan cadde ve sokaklardan birisine Kadir Mısıroğlu isminin verilmesine karar vermişti.

Sözcü'nün haberine göre bu karara birçok tepki geldi. Tepkilerin ardından belediyenin kararından bir an önce vazgeçmesi çağrısında bulunmuştu.

Dün gerçekleşen Ağustos ayı ilk meclis toplantısında bazı meclis üyelerinin tepkisinin ardından teklif gündeme alınmadı.

KADİR MISIROĞLU KİMDİR?

Kadir Mısıroğlu (24 Ocak 1933; Akçaabat, Trabzon - 5 Mayıs 2019, İstanbul), Türk yazar, avukat ve gazeteci. 1964'te Sebil adlı yayınevini kuran ve Sebil dergisini çıkaran Mısıroğlu, altmıştan fazla kitap yayımladı.

1974 yılında çıkarılan genel af ile serbest kaldı ve siyasete atılarak Millî Selamet Partisi'ne girdi. 12 Eylül Darbesi'nden sonra yurt dışına gitti. 1983 yılında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkarıldı ve İngiltere'ye iltica etti. 1991'de Türkiye'ye döndü. 5 Mayıs 2019'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kadir Mısıroğlu Gündem Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title