Haberler

Kadir Doğulu evli mi? Kadir Doğulu eşi Neslihan Doğulu kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Bilindik isimlerden biri olan Kadir Doğulu'nun özel hayatı merak ediliyor. Sevenleri ise arama motorlarında Kadir Doğulu evli mi? Kadir Doğulu eşi Neslihan Doğulu kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt arıyor. Peki, Neslihan Doğulu kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında, nereli?

Gecenin Ucunda adlı dizide Kadir Doğulu ile başrolleri ile paylaşan Atagül'ün hayatı merak ediliyor. Sevilen isim Kadir Doğulu ve Neslihan Doğulu hakkında merak edilenler ise haberimizde yer alıyor. Peki, Kadir Doğulu evli mi? Kadir Doğulu eşi Neslihan Doğulu kimdir? Neslihan Atagül kaç yaşında, nereli?

KADİR DOĞULU EŞİ NESLİHAN DOĞULU KİMDİR?

20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Neslihan Atagül'ün annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Ekranda ilk kez yer aldığı Yaprak Dökümü dizisi sonrasında 2006 senesinde İlk Aşk filminde oynayan Neslihan Atagül, bu film ile Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştür.

Sonrasında 18 Kasım 2011 tarihinde Atv'de yayına başlayan, senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı ilk dizi çalışması olan 'Hayat Devam Ediyor' adı dizide, Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar gibi usta oyuncular ile rol almıştır. Atagül, ayrıca 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan Araf filmide Zehra rolüne hayat vermiştir.

2013 senesinde Peyami Safa'nın Fatih Harbiye romanından uyarlanan Fatih Harbiye adlı televizyon dizisinde oynamıştır.

Yetenekli oyuncu, 2015 senesinde senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı 'Senden Bana Kalan' adlı sinema filminde Ekin Koç ile başrolü paylaşmıştır.

Ekim 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan Kara Sevda adlı dizide rol almış ve 2016 yılında Pantene markasının reklam yüzü olmuştur.

Ünlü oyuncu, oyunculuk kariyeri boyunca Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu', Akademi Ödülü de dahil olmak üzere, performansları için çok sayıda ödül ve başarı kazanmıştır.

NESLİHAN ATAGÜL'ÜN ROL ALDIĞI FİLMLER

2015 - Senden Bana Kalan-Elif

2006 - İlk Aşk-Bahar

2011 - Araf-Zehra

NESLİHAN ATAGÜL'ÜN ROL ALDIĞI DİZİLER

2015 - 2017 Kara Sevda-Nihan Sezin (Soydere)

2019 Sefirin Kızı

2006 - 2010 Yaprak Dökümü-Deniz

2011 - Canım Babam-Pınar

2011 - 2012 Hayat Devam Ediyor-Şirin Bakırcı

2013 - 2014 Fatih Harbiye-Neriman

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Neslihan Doğulu Neslihan Atagül Film Festivali Kadir Doğulu Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title