Haberler

'Fatih Terim Fonu'ndan parasını silah zoruyla mı geri aldı? Ayhan Akman sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Seçil Erzan'ın futbol dünyasını dolandırdığı 'Fatih Terim Fonu'na katılan ve daha sonra parasını alamadığı için Erzan'ın ofisini silahla bastığı iddia edilen eski futbolcu Ayhan Akman sessizliğini bozdu. Fondan hiç kar etmediğini belirten Akman, konuyu bankanın genel müdürlüğüne taşıyacağını söyledikten sonra verdiği ana parayı Erzan'dan geri aldığını söyledi.

Seçil Erzan'ın futbol dünyasından milyonlarca dolarlık vurgun yaptığı ' Fatih Terim Fonu'na giren ve daha sonra parasını silah zoruyla geri aldığı iddia edilen eski futbolcu Ayhan Akman, sessizliğini gazeteci Fatih Altaylı'ya bozdu.

"BANKANIN FONU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Fatih Altaylı, "Ben Ayhan Akman'la konuştum. Ayhan bana kendi yaşadığını anlattı. Bana söylediklerini aynen aktarıyorum" diyerek Akman'ın süreçte neler yaşadığını paylaştı.

Altaylı'nın Akman'ın ağzından aktardığı ifadeler şöyle:

"Ben Seçil Erzan'ı yıllardır tanırım. Galatasaray; Denizbank'la çalıştığı, benim hayatım Florya'da geçtiği ve Florya'da yaşadığım için başka bir banka ile çalışma gereği duymadım. Seçil Erzan, 2022 yılının Haziran ayında beni aradı. Beni bankaya çağırdı, ben de gittim. 'Özel müşterilerimiz için bir fon var, bu fona para yatırmak ister misin?' diye bana sordu. Yurt dışı bir fon olduğunu ve çok iyi bir getirisi olduğunu söyledi. Ben de kabul ettim ama ben bankanın fonu olduğunu düşündüm.

"BEN BİR KURUŞ FAİZ ALMADIM"

Benim eğitimim belli. Benim para-pul işleriyle pek alakam yoktur. Ben bu konularda geri zekalıyım. Ama bankanın bu fonla ilgili bir evrakı-kaydı olması gerektiğini biliyordum. Ben 'Evrakları ne zaman imzalayacağız?' diye sorduğumda Seçil Erzan 'Bu fonu acilen kapatmamız lazım. Siz parayı verin, evraklar arkasından gelecek' dedi. Ben parayı vermeme rağmen evraklar bir türlü gelmedi. Defalarca sormama rağmen gelmeyince ben bu konuyu genel müdürlüğe ileteceğimi söyledim. Anladığım kadarıyla benim bu konuyu üst yönetime söyleyeceğimden korktuğu için benim paramın tamamını geri ödedi. Ben bir kuruş faiz almadım. Koyduğum para neyse, o parayı bana geri verdi. Ben başka oyuncuların bu fonda olduğunu bilmiyordum. Bana Fatih Terim'den de hiç söz edilmedi."

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Seçil Erzan Fatih Terim Ayhan Akman Futbol Fatih kar Finans Spor Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (3)

YİĞİT TÜRKALP:

cincon artıklarına şaşırmam.futbolda ne iseler heryerde de öyleler.

8
9
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Cumada görünenler :)))

8
2
yanıtYanıtla
murat taşkan :

benmi bunları kulübe soktum benmi bunlarla tavla oynadım diyen ali reisin taraftarlarına bak heleeeee.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title