Haberler

Fatih'te Kapkaççı Terörü... - Bir Otomobildeki Kapkaççılar Tarafından Çantası Alınırken Yerde Sürüklenen Üniversite Öğrencisi Genç Kız Yaralandı

Fatih'te kolundaki çantasını alan kapkaççılar tarafından yerde sürüklenen üniversite öğrencisi genç kız yaralandı.

Fatih'te kolundaki çantasını alan kapkaççılar tarafından yerde sürüklenen üniversite öğrencisi genç kız yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sabah saatlerinde okula gitmek için evden çıktığı belirtilen Haliç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu 1. sınıf öğrencisi Ebru Hincar (22), bir süre sonra Fındıkzade Molla Şeref Mahallesi Nakibel Eşref Sokağa geldi. Bu sırada Hincar'ın yanına yaklaşan ve plakası tam olarak alınamayan bir otomobilde bulunan kapkaççılar, genç kızın kolundaki çantasını almak istedi.

Çantasını vermemek için direndiği sırada dengesini kaybedip yere düşerek kafasını kaldırıma çarpan ve bir süre yerde sürüklenen Hincar yaralandı.

Hincar'ın 30 YTL, öğrenci kimlik kartı, nüfus cüzdanı ile bankamatik kartı olan çantasını alan kapkaççılar, otomobille olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından bir süre yerde yatan Hincar, vatandaşların durumu bildirilmesi üzerine gelen polis ekiplerince Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Başından yaralandığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler olduğu öğrenilen Hincar'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, kaçan kapkaççıları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title