Haberler

Esenyurt'ta kız çocuklarına özel futbol kursu

Güncelleme:

Esenyurt'ta kız çocuklarına özel futbol kursuİSTANBUL Spora ve sporcuya olan desteğini sürdüren Esenyurt Belediyesi, bir ilke daha imza atarak kız çocuklarına özel "Futbol" kursu açtı.

Esenyurt'ta kız çocuklarına özel futbol kursu

İSTANBUL Spora ve sporcuya olan desteğini sürdüren Esenyurt Belediyesi, bir ilke daha imza atarak kız çocuklarına özel "Futbol" kursu açtı.

İlçedeki binlerce çocuk ve genci sporla buluşturan Esenyurt Belediyesi, yeni bir uygulama daha başlattı. Kız çocuklarına özel olarak açılan Futbol kursu haftanın iki günü, 7-14 yaş arasındaki kız çocuklarına futbol öğretecek. Antrenörlerin yetenek gelişimi, kondisyon, esneklik, hız ve kuvvet üzerine yoğunlaştığı antrenmanlarla, kız çocuklarına geleceğin futbolcuları olmaları konusunda umut aşılanıyor. Kız çocuklarını spora ve hayata kazandırmak için ilgiyle çalıştıklarını vurgulayan Antrenör İbrahim İnce: "Burada çocuklarımızı topluma, spora ve hayata kazandırmaya çalışıyoruz. Tam bir futbol takımı oluşturacak şekilde 18 kişilik bir takımımız var. Umarım bu takımla beraber Esenyurt'u çok güzel bir şekilde temsil ederiz. Daha küçük yaştaki kız çocuklarına da inmeye çalışacağız, gayet güzel gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Akboğa Spor Merkezi'nde Futbol kursuna katılan 13 yaşındaki Ecrin: "Futbolu çok sevdiğim için bu kursa katılmak istedim. Önceden kızlara yönelik bir futbol kursu olmadığı için kendimi geliştiremiyordum. Artık kendimi geliştirebildiğim için çok mutluyum" dedi.

Üç aydır futbol oynayan ve futbolun sağlığına iyi geldiğini söyleyen Ezgi: "Bize bu imkanı sunduğu için Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Futbola olan ilgisini belirten Amine ise "Belediyemizin böyle bir faaliyeti olduğunu öğrenince hemen gelmeye karar verdim. Buradaki ortam bizi çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Esenyurt Belediyesi Esenyurt Futbol Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title