Haberler

Elektrik Dağıtımında Dijitalleşme Odaklı Projeler ve Yatırımlar

Güncelleme:

Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla Ankara, Zonguldak ve Mersin'de başarılı çalışmalara imza attı. Yapılan açıklamaya göre, şirketler öncü teknolojiler ve insan odaklı çalışma anlayışıyla sektöre liderlik etti.

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ Ankara ve Zonguldak'ta, Toroslar EDAŞ Mersin'de müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımıyla başarılı çalışmalara imza attı.

Şirketlerden yapılan açıklamaya göre, sektöre öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden söz konusu dağıtım şirketleri geçen yıl bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Başkent EDAŞ, Ankara'da hizmet verdiği 21 bin 273 trafo ve 66 bin 644 kilometre hat uzunluğunda kış koşullarında da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir Ankara için Beypazarı, Nallıhan, Elmadağ, Çankaya, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Şereflikoçhisar, Etimesgut, Bala, Haymana, Ayaş, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Sincan, Çubuk, Akyurt, Kalecik, Pursaklar'da 10 bin 765 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 821 pano ile 117 trafo ve 746 dağıtım merkezini de elden geçirdi.

Ankara'da hizmet verdiği 3 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 1656 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 9 bin 979 aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 1313 elektrik panosu ile 346 trafo ve 12 dağıtım merkezi montajı da tamamlandı.

Başkent EDAŞ, Zonguldak'ta hizmet verdiği 3 bin 339 trafo ve 16 bin 516 kilometre hat uzunluğunda kış koşullarında da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını devam ettirdi.

Zonguldak için Merkez, Kozlu, Kilimli, Devrek, Alaplı, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli'de 2 bin 636 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 69 pano ile 83 trafo ve 78 dağıtım merkezi bakımını tamamladı.

Zonguldak'ta hizmet verdiği 417 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 382 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, kentte 4 bin 405 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 222 pano ile 90 trafo ve 9 dağıtım merkezi montajını da gerçekleştirdi.

Öte yandan, Toroslar EDAŞ Mersin'de hizmet verdiği 12 bin 96 trafo ve 43 bin 70 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Mersin için Akdeniz, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut'ta 13 bin 597 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 82 pano ile 425 trafo ve 379 dağıtım merkezini de elden geçirdi.

Mersin'de 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 6 bin 124 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 7 bin 397 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 555 elektrik panosu ve 242 trafo merkezi montajı da tamamlandı.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016-2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye'deki 21 dağıtım şirketi arasında en çok yatırımı yapan şirket oldu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Zonguldak Toroslar Ankara Mersin Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title