Haberler

Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Doğduğun Ev Kaderindir son bölümün de neler oldu?

Güncelleme:

OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmeliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül'ün birlikte kaleme aldıkları Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu? Doğduğun Ev Kaderindir hangi kitap?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan 14. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin 15. bölüm fragmanı yayınlandı.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Zeynep kendini suçlamaya devam ederken Emine sayesinde en büyük korkusuyla yüzleşir. Sonunda Mehdi ile olan ilişkisinde bir yol ayrımına sürüklendiğini hisseder. Mehdi kendini gittikçe daha çaresiz halde bulurken Zeynep içindeki yaşadığı fırtınaları daha fazla saklayamaz ve kesin bir çözüm peşine düşer.

Emine, Faruk'un yaptıklarını sineye çekmeye devam ettikçe Faruk işi bir adım daha ileri götürür. Emine yalnızlığıyla mücadele etmeye çalışsa da yine en sevdiklerinin canını yakar.

İsmi her geçen gün daha çok duyulan Burhan hem Müjgan'ın hem de mahallenin dengesini bozacağının sinyallerini verir. Bu durum Zeynep ve Mehdi için yeni bir tehdit mi olacak yoksa geçmişin tuzağına düşmekten kurtulabilecekler mi?

Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Doğduğun Ev Kaderindir son bölümün de neler oldu?

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir'in yer aldığı dizi, her Çarşamba 20.00'da Tv8 ekranlarında yerini alıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI KİMLER?

Demet Özdemir(Zeynep)

Ali Oğuz Şenol(Tolga)

Elif Sönmez()

Engin Hepileri(Faruk)

Fatih Koyunoğlu

İbrahim Çelikkol(Mehdi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Çelikkol Demet Özdemir Haberler

Bakmadan Geçme

İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor? AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM! Benzin indirimi ne zaman? Mazot ve benzine kaç TL indirim var? Öğretmen ataması yapılacak mı? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title