Haberler

Çanakkale'de deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çanakkale'de kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? Son depremler listesi

Güncelleme:

Çanakkale'de deprem mi oldu merak ediliyor. AFAD ve Kandilli verilerine göre Çanakkale'de deprem oldu mu merak ediliyor. Peki, Çanakkale'de deprem mi oldu? Bugün Çanakkale deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi Çanakkale'de deprem ve AFAD Çanakkale'de deprem şiddeti merak ediliyor. Peki Çanakkale'de deprem kaç şiddetinde oldu? Çanakkale yakınlarında deprem bilgisi için AFAD son depremler listesi ve Kandilli son depremler listesi! Çanakkale son depremler ve son dakika deprem haberleri!

Çanakkale deprem mi oldu? Çanakkale'de deprem mi oldu merak ediliyor. AFAD ve Kandilli verilerine göre Çanakkale'de deprem oldu mu merak ediliyor. Peki, Çanakkale'de deprem mi oldu? Bugün Çanakkale deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi Çanakkale'dedeprem ve AFAD Çanakkale'de deprem şiddeti merak ediliyor. Peki Çanakkale'de deprem kaç şiddetinde oldu? Çanakkale yakınlarında deprem bilgisi için AFAD son depremler listesi ve Kandilli son depremler listesi! Çanakkale son depremler ve son dakika deprem haberleri!

ÇANAKKALE'DE DEPREM Mİ OLDU?

Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Biga ilçesinin merkez üssü olduğu sarsıntı saat 16.09'da kaydedilirken İstanbul ve çevre illerden de hissedildi. AFAD, depremin 7 kilometre derinlikte ölçüldüğünü bildirdi.

AFAD SON DEPREMLER

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberleri ile vatandaşlara güncel deprem haberleri vermeye devam ediyor.

Çanakkale'de deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çanakkale'de kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? Son depremler listesi

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Kandilli Rasathanesi Son depremler Çanakkale Kandilli Deprem AFAD Doğal Afet Gündem 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title