Haberler

Derbideki görüntüsü olay olan Mert Hakan Yandaş'tan Galatasaraylılara bomba gönderme: Bilin istedim

Güncelleme:

Galatasaray maçında taraftarların "Aşkın Olayım" şarkısını söylediği sırada onlara eşlik ettiği iddia edilen Mert Hakan Yandaş, sosyal medyadan çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Deneyimli orta saha videonun gündem olmasından sonra yaptığı paylaşımda, "O şarkı bizim tarafta farklı söylenir bilin istedim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a 3-0 kaybeden Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın ısınma esnasında Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısına eşlik ettiği iddia edildi.

"O ŞARKI BİZİN TARAFTA FARKLI SÖYLENİR"

Mert Hakan Yandaş'ın ortaya çıkan görüntüsü sosyal medyada gündem olurken, yıldız futbolcudan cevap gecikmedi. Deneyimli orta saha yaptığı paylaşımda, "O şarkı bizim tarafta farklı söylenir bilin istedim." ifadelerini kullandı.

'Aşkın Olayım' şarkısını söyleyen Galatasaraylılara eşlik eden Mert Hakan Yandaş'tan bomba gönderme: Bilin istedim

DERBİDE FORMA GİYMEDİ

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, sahasında şampiyon olarak çıktığı Fenerbahçe derbisini 3-0 kazandı. Mücadelede Zaniolo(2) ve Icardi'nin golleriyle galibiyete uzanan sarı-kırmızılılar, maç sonrası şampiyonluk kupasına kavuştu. Karşılaşmada Mert Hakan Yandaş süre almadı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Mert Hakan Yandaş Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Serkan Kaplan:

SIKINTI ORADA ZATEN! SİZİN ORADA DEĞİLSİN

121
17
yanıtYanıtla
Burçhan Çam:

İçerde 3 dışarda 3 al sana 6-0 Bitanesi

113
21
yanıtYanıtla
Cevap :

Hiç bir başarın yok anca ağız dalaşına gelince dil pabuç gibi bomboş insansın.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title