Haberler

Arsenal - Brighton maçı hangi kanalda, saat kaçta? Arsenal - Brighton maçı ne zaman?

Güncelleme:

Arsenal - Brighton maçı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan karşılaşmalar arasında yer alıyor ve yoğun ilgi görüyor. Bugün oynanacak olan karşılaşmanın detayları araştırılıyor. Peki, Arsenal - Brighton maçı hangi kanalda, saat kaçta? Arsenal - Brighton maçı ne zaman?

17 Aralık Pazar günü oynanacak karşılaşmalarından bir tanesi olan Arsenal - Brighton maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Arsenal - Brighton maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Arsenal - Brighton CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Arsenal- Brighton maçı hangi kanalda, saat kaçta? Arsenal- Brighton maçı ne zaman?

ARSENAL - BRİGHTON MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Arsenal ile Brighton arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, 17 Aralık Pazar günü saat 17:00'de başlayacak. Maçı Bein Sports 3 ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Bein Sports 3, Digiturk 79, Kablo TV 234 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. beIN Sports Tod TV, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. Maç, Londra'da, Emirates Stadyumu'nda oynanacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Futbol Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title