Haberler

Arda Cemal öldürüldü mü ? Arda hakkında şok iddialar

Güncelleme:

Arda Cemal öldürüldü mü ? Arda hakkında şok iddialar. Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olan Arda Cemal merdivenlerden düştüğü iddiasıyla hastaneye kaldırılmış ve küçük bedeni yaşam mücadelesini kaybetmişti. Arda Cemal'in ölümünün cinayet olduğuna dair iddialar var.

Arda Cemal kimdir ? Küçük çocuğun sır ölümü sosyal medyaya taşındı. Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olan Arda Cemal merdivenlerden düştüğü iddiasıyla hastaneye kaldırılmış ve küçük bedeni yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde merdivenden düştüğü iddiası ile hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Yenimahalle mevkinde oturan G.K., yaklaşık 10 gün önce 3 yaşındaki oğlu Arda Cemal K.'nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne getirdi. 3 yaşındaki Arda Cemal K. sağlık ekiplerince tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak G.K. ile M.Ç.'yi gözaltına alarak ifadesine başvurmuştu.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra özel bir hastaneye sevk edilen ve burada yoğun bakıma alınan Arda Cemal K., 10 gündür verdiği yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Hayata gözlerini yuman 3 yaşındaki Arda Cemal'in cesedi incelemek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BÖLGE HALKINA GÖRE OLAY CİNAYET

Arda Cemal'in ölümü ile ilgili bölge halkının düşüncesi ise çok net. Arda Cemal'in annesinin sevgilisi tarafından tecavüze uğrayıp öldürülüğünü iddia eden bölgedeki yerel kaynaklar destek kampanyası başlattı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çayırova Gebze Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title