Haberler

Adres Sorduğu Polis Memuruyla Nikah Masasına Oturdu

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Adres Sorduğu Polisle İkinci Karşılaşmalarında Yıldırım Aşkına Tutulan Genç Kadın, Emniyet Müdürlüğü'nde Kıyılan Nikahla Dünya Evine Girdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde adres sorduğu polisle ikinci karşılaşmalarında yıldırım aşkına tutulan genç kadın, Emniyet Müdürlüğü'nde kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Alınan bilgiye göre, Ayten Dumlu (21), 2 yıl önce bir yakınının yanına geldiği Bodrum'da, göreve giden polis memuru Kamil Karadeniz'in (26) yanına giderek kendisine adres sordu. Aldığı yardımdan sonra teşekkür ederek yanından ayrıldığı polis memuru ile Dumlu, aradan 2 ay geçtikten sonra tekrar yolda karşılaştı. Bu karşılaşmalarında iki tarafın da samimi ve sıcak tavırlarıyla aralarında başlayan arkadaşlık, hızlı bir şekilde aşka dönüştü. O günden sonra sık sık görüşen genç aşıklar, evlenmeye karar

vererek durumu ailelerine bildirdi. Aldıkları olumlu yanıt sonrası düğün yapma planları yapmaya başlayan aşıklar, uygun zaman bulmakta güçlük çekince ilk etapta nikah kıyarak ilişkilerini resmiyete taşımak istediler. Nikahının kıyılması için ilgili yerlere müracaatta bulunan polis memuru Kamil Karadeniz'e verilen nikah tarihi, görevli olduğu güne denk geldi. Nikah günü sabah göreve geldiğinde nöbet istirahatında nikah kıydıracağını söylediği mesai arkadaşlarından, "Sen bir yere gitme, sana çok güzel bir

nikah kıyılacak, her şeyi bize bırak" şeklinde yanıt gelince Karadeniz beklemeye başladı. Nöbetinin bitiminde bir grup meslektaşı tarafından kendisine takım elbise giydirilirken, damat adayına ilk sürpriz olarak Ayten Dumlu üzerinde gelinlikle Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi'ne getirildi. İkinci bir sürpriz olarak da nikah memuru polis merkezine getirilerek Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'in de şahitlik yaptığı törende çiftin nikahı kıyıldı. Bodrum İlçe Nüfus Müdürü Gazi Kıran'ın kıydığı nikahta,

Ayten Dumlu'nun şahitliğini Bodrum Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Oğuz Kutsi Akhan yaptı. Nikah kıyıldıktan sonra mesai arkadaşları tarafından espri olsun diye verilen ayvayı damat iştahla yedi. İlerleyen süreçte aileleri ile bir arada olarak düğün yapacaklarını söyleyen çifte ilk takıyı da İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özden taktı.

Mesai arkadaşları, amirlerinin de bulunduğu bir ortamda kıyılan bu nikahtan son derece memnun olan Kamil Karadeniz, "Bu, teşkilatımızın birlikteliğini ortaya koydu. Hepsi birer ağabey, bir kardeş, anne-baba oldular" dedi. Ayten Dumlu ise aralarındaki aşkın çok hızlı geliştiğini ve farklı bir şekilde nikahlarının kıyılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

(OU-AT-NÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title