Haberler

SON DAKİKA! MasterChef elenen isim belli oldu! 17 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef son elenen isim kim oldu?

Güncelleme:

Son Dakika: Kritik eleme gecesinde yarışmaya veda etmemek için tezgah başına geçen yarışmacılar ter döktü. Hazırlanan yemeklerin Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından tadıldı. Eleme potasına düşen adaylardan kimin elendiği ise merak konusu oldu. Peki, MasterChef 17 Ekim 2021 kim elendi? Son Dakika: MasterChef'te bu hafta kim elendi? MasterChef elenen kim? MasterChef son elenen isim kim oldu?

Masterchef elenen kim? Masterchef son elenen isim kim oldu? sorularına yanıt arandı. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan Masterchef 2021 son bölüm, ana kadro yarışmacıları arasındaki mavi ve kırmızı takım üyeleri arasındaki kritik eleme gecesi mücadelesine sahne oldu. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonucunda potaya giren Burcu, Pelin, Tahsin, Azize, Mustafa, Dilara arasından birisi bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu. Peki, Masterchef 17 Ekim 2021 kim elendi? Son Dakika: Masterchef'te bu hafta kim elendi? İşte detaylar haberimizde...

17 EKİM MASTERCHEF ELENEN KİM?

Masterchef'te 7 yarışmacı 2 aşamalı eleme turuna katıldı. İlk aşamada Eren, Pelin, Burcu ve Ateş eleme potasından kurtuldular. İkinci aşamada eleme turuna Mert, Rabia ve Milhan kaldı. Mert, Milhan ve Rabia; Danilo Şef'in imza tabağı olan İncik'i yapmak için tezgahlarının başında ter döktü. MasterChef Türkiye'de ikinci eleme potasından kurtulan ilk isim Mert oldu. İkinci eleme turunda MasterChef'ten elenen yarışmacı Milhan oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Konuk misafirlerin tadımı ile mavi takım gecenin kazananı oldu. Kırmızı takımda ise bireysel dokunulmazlığı Dilara aldı. Dokunulmazlık oyununda bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Dilara MasterChef 6. eleme adayı olarak Ateş'in ismini verdi. Kırmızı takımda diğer eleme adayını belirlemek için ise gecenin sonunda konsey gerçekleşti. Kırmızı takım yarışmacılarının kullandıkları oylar sonucunda en çok ismi yazılan Milhan oldu. Milhan bu sonuçlar MasterChef 7. eleme adayı seçildi. Böylece MasterChef eleme adayları Ateş ve Milhan oldu.

Böylelikle, MasterChef'te Mert, Rabia, Eren, Pelin, Burcu, Ateş ve Milhan elemeye kalan isimler oldu.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA ELEMEYE KİMLER KALDI?

1- Mert

2- Rabia

3- Eren

4- Pelin

5- Burcu

6- Ateş

7- Milhan

SON DAKİKA! MasterChef elenen isim belli oldu! 17 Ekim MasterChef kim elendi? MasterChef son elenen isim kim oldu?

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Hasan (K)

Eren

Sergen

Emre

Mert

Milhan

Ateş

Safanur

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Mustafa (K)

Tahsin

Araz

Dilara

Azize

Rabia

Pelin

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

MasterChef Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title