Haberler

Guti Reklam Yıldızı Oldu

Beşiktaş'ın İspanyol Yıldızı Guti, Yeni Gofret Markası Bolero İçin Kamera Karşısına Geçti.

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, Ülker'in yeni gofret markası Bolero için reklam filminde oynarken, hünerlerini kamera karşısında da gösterdi

Ülker, yeni gofret markası Bolero'yu tüketicisi ile buluştururken reklam filminde de spor dünyasının ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün ünlü yıldızı Guti'yi ilk defa kamera karşısına geçirdi. Yıldız futbolcu Guti'nin çekimleri, yağmurlu bir güne denk gelmesine rağmen oldukça keyifli geçti. Guti iyi oyunculuğuyla göz doldurdu.

Guti'nin hayatından bir kesit sunan, Bolero üzerine esprilerle örülmüş reklam filminin yönetmenliğini başarılı pek çok işe imza atmış ünlü isim Ömer Faruk Sorak gerçekleştirdi.

Guti, fındıklı, çilekli ve muzlu 3 farklı çeşidi bulunan Bolero ile gençleri yepyeni bir gofret deneyimine davet ediyor.

"Kendisi ince, lezzeti bol" sloganıyla piyasaya çıkan Bolero, günün koşuşturması içinde kendine küçük keyif molaları vermek isteyenler için ideal. Çıtırı, kreması ve lezzeti bol gofret Bolero, tadıyla damaklarda, reklam filmiyle de zihinlerde ayrı bir keyif bırakacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title