Haberler

Gürpınar'da futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu

Güncelleme:

Van'ın Gürpınar Belediyesince düzenlenen 2019 Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu.

Van'ın Gürpınar Belediyesince düzenlenen 2019 Futbol Turnuvası'nın şampiyonu belli oldu.

Gürpınar Stadında düzenlenen turnuvanın finalinde, Koyunyatağı Gençlik spor ile Işıkpınar spor karşılaştı. Işıkpınar spor'u 3-1 mağlup eden Koyunyatağı Gençlik spor şampiyon oldu. Yoğun katılımın olduğu maçta taraftarların sevgi seliyle karşılaşan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, taraftarları selamladı. Futbol turnuvasında dereceye girenlere kupalarını ve ödüllerini veren Başkan Tanış; futbolun dostluğu, kardeşliği, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına önemli bir spor organizasyonu olduğunu belirtti. Başkan Tanış, "Bugün burada dostluk kazandı. Taraftarlarımızın maç boyunca hiç azalmayan coşkusu kazandı. Gürpınar'a yakışır bir turnuva oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Farklı turnuvalarla gençlerimizi sporla bütünleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Final müsabakasını Gürpınar Kaymakamı Fatih Sayar, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater, Van OSB Başkanı Memet Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, kurum amirleri ve çok sayıda taraftar izledi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title