Haberler

Güroymak'ta Park Yapımı

Bitlis'in Güroymak Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak dördüncü parkın yapımına başlandı.

Bitlis'in Güroymak Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak dördüncü parkın yapımına başlandı.

Haydar Mahallesi'nde Hogir Parkı, Barajyolu Mahallesi'nde Barış Parkı ve Erentepe Mahallesi'nde Evin Parkı'nı yaparak halkın hizmetine sunan Güroymak Belediyesi, bu yıl da Şirintepe Mahallesi'nde yeni bir parkın yapımına başladı. Yapılan park hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan, belediye olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Biz BDP olarak yerel yönetimler alanında ciddi başarılar elde ederek kendimizi halkın hizmetine adadık. Yerel yönetim modelimiz içerisinde ekolojik modelimize uygun doğaya, kültüre ve yeşil alana hizmetin insana hizmet olduğunu söylüyoruz. Bugüne kadar hiç bir parkın yapılmadığı ilçede dördüncü parkımızın temelini atmış bulunuyoruz. Bunun yanında 2013 yılı projelerinin içerisinde ikinci bir park ve 130 dönümlük arazi üzerine mesire alanı yapılacaktır. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Peyzaj Mimarı Duygu İliklerden ise, parkta süs havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanı ve jimnastik alanlarının olacağını belirtti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şirintepe Güroymak Erentepe Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title