Haberler

Zonguldak Orient Dostluk ve Barış Rallisi Zonguldak'ta

Orient Dostluk ve Barış Rallisi Zonguldak'taAVRUPA Bakanlığınca desteklenen Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi Zonguldak'a ulaştı.

Orient Dostluk ve Barış Rallisi Zonguldak'ta

AVRUPA Bakanlığınca desteklenen Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi Zonguldak'a ulaştı.

Fransa'nın Strasburg şehrinden başlayan ve Türkiye'de Çanakkale'den start alan Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi'nde 15 ülkeden 125 aracın bulunduğu uluslararası basın mensuplarıyla birlikte yaklaşık 250 katılımcı, Alaplı ilçesinde bulunan Gümeli Yaylası'nda dünyanın en yaşlı 5 ağacından biri olan 4 bin 114 yaşındaki anıt ağacı ve bin 600 ile bin yaşındaki porsuk ağaçlarına bakarak, fotoğraf çekti. Ardından Kozlu ilçesine geçen yarışmacılar için sahil bandında Türk kültürünü tanıtan sergi, yöresel yemekler, halk oyunları ve mehteran takımı konserinin düzenlendiği etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklere Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı ve vatandaşlar katıldı. Vali Çınar, Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi Türkiye Başkanı Nadir Serin ile birlikte ralliye katılan araçları gezdi. Vali Çınar, rallinin Zonguldak'a gelmesinden mutluluk duyduklarını ve kafileyi en güzel şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Europa-Orient Dostluk ve Barış Rallisi Türkiye Başkanı Nadir Serin, organizasyonun çok güzel geçtiğini ifade etti. Yarışmacıların çoğunun Türkiye'ye ilk defa geldiğini anlatan Serin, Önemli olan yarışmaya katılanlara turist olmadıklarını göstermek ve misafir olduklarını hissettirmek. Burada Türklerin misafirperverliğini görüyorlar. Buradan Ankara'ya geçeceğiz. Mersin'den çıkacağız ve İsrail ve Filistin'in ardından Ürdün'de yarış sonlanacak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title