Haberler

Kaza Görüntüleri Mobeselere Takıldı

Güncelleme:

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, yurdun dört bir yanında meydana gelen ve mobeselere yansıyan kaza görüntülerini servise koydu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı, yurdun dört bir yanında meydana gelen ve mobeselere yansıyan kaza görüntülerini servise koydu. Sürücülerle yayaların dikkatsizliği sonucu meydana gelen kazalar mobeseye yansıdı. Adıyaman'da bir kavşakta iki otomobilin kafa kafaya çarpışması ile ana caddede üzerinde 2 kişinin bulunduğu bisikletliye otomobilin çarpma anı, kavşakta karşıya geçmek isteyen yayaya çarpan otomobil ile yine Doğumevi kavşağından dönüş yapan otobüse midibüsün çarpması, bulvarda aynı güzergahta seyreden damperli kamyonun, önüne aldığı otomobili sürüklemesi, aynı istikamette seyreden minibüs ile otomobilin çarpışması saniye saniye görüntülendi. Yalova'da sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs savrularak önündeki araçlara çarparken,. Aşırı hız nedeniyle iki otomobil kavşakta çarpışırken, bulvar üzerinden kontrolsüz şekilde sola giriş yapan otomobile, karşı istikametten gelen otomobil çarptı.Zonguldak'ta 'U' dönüşü yapan otomobilden kaçan bir diğer otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Yine aynı ilde bir köprünün önünde kamyonetin çarptığı otomobil hızla geri sürüklenip, arkadaki araca çarparken, diğer iki ayrı kaza da mobeseye yansıdı.

Aksaray'da bir kavşakta yolun karşısına geçmek isteyen bisikletliye hızla gelen otomobil çarptı. Bisiklet savrulurken, yerde yatan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Bulvar üzerinde seyrederken kırmızı ışıkta duran otomobile, arkadan gelen bisikletlinin çarpma anı ile kontrolsüz şekilde yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına minibüsün çarpması kameralara takıldı. .

Antalya'daki kavşakta dikkatsiz motosikletli ile otomobil çarpışırken, Manisa'da ise bir otomobil motosikletliye çarpma anı kameralara yansıdı. Kavşağa giren bir motosiklet ise sürücüsünün ani manevra yapması sonucu kayarak yan yattı. Sürücü ile birlikte arkasında bulunan bayan kazadan yara almadan kurtuldu. Bir minibüsün motosikletliye çarpması ise ilginç görüntülere sahne oldu.

Sivas'ta orta rüfüjden karşı yola çıkan bisikletliye otobmobil çarparken, Manisa ve Kastamonu'daki kazalarda saniye saniye görüntülendi. Edirne'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, orta refüjden karşı şeride geçerek gelen araca çarpmaktan son anda kurtulurken, geldiği istikamete geçip, facianın eşiğinden dönüldü. Karabük'te belediye otobüsü ile burun buruna çarpışarak kontrolünü kaybeden otomobil ters dönüp orta refüjde güçlükle dururken, Sivas ve Antalya'daki kavşaklarda meydana gelen araç kazaları mobeseye takıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Adıyaman Antalya Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title