Haberler

Yozgat Trafik Kazasında Ölen Biri Çocuk 5 Kişi Toprağa Verildi

Trafik kazasında ölen biri çocuk 5 kişi toprağa verildiYozgat'ta otomobilin kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 5 kişi toprağa verildi.

Trafik kazasında ölen biri çocuk 5 kişi toprağa verildi

Yozgat'ta otomobilin kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden biri çocuk 5 kişi toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden sürücü Yaşar Arslan (45), eşi Pembe Arslan (40), komşuları Mümin (43) ve Reyhan Dalkıç (37) çifti ile 3 yaşındaki Melisa Dalkıç'ın cenazeleri Yozgat Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çapanoğlu Büyük Camine getirildi. Burada ikindi vakti kılınan namazın ardından cenazeler Yozgat Sarıtopraklık Mezarlığında toprağa verildi.

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Dalkıç çiftinin askerden izne gelen Hacı Mustafa Dalkıç'ı Ankara'ya götürüp, birliğine uğurladıktan sonra memleketleri Yozgat'a dönmek için çıktıkları yolda meydana geldi. Cenazeye katılan Hacı Mustafa Dalkıç (asker), anne ve babasının tabuta sarılarak, 'beni bırakıp nereye gidiyorsunuz?' diyerek uzun süre ağladı. Cenazeye iki ailenin yakınları ile Yozgat Vali Yardımcısı Adnan Daldal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çapanoğlu Büyük Camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından biri çocuk 5 kişi Yozgat Sarıtopraklık mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Arslan Yozgat 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title