Haberler

YÖK Başkanı Teziç'e Suikast Girişimi Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

YÖK Başkanı Erdoğan Teziç'e Yönelik Suikast Girişimini Gerçekleştiren N.i. ve Kız Arkadaşı G.k'nın da Aralarında Bulunduğu 6 Kişi Jandarmadaki Sorgularının Ardından Bugün Adliyeye Sevk Edildi.

YÖK Başkanı Erdoğan Teziç'e yönelik suikast girişimini gerçekleştiren N.İ. ve kız arkadaşı G.K'nın da aralarında bulunduğu 6 kişi jandarmadaki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

YÖK Başkanı Teziç'e suikast girişimi ile ilgili aralarında N.İ'nin de bulunduğu 6 zanlı Keçiören Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrollerinin ardından terör ve organize suçlara bakmakla yükümlü Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne getirildi. Jandarma aracı ile getirilen zanlılardan N.İ rahat tavır sergilerken, diğer zanlıların yüzünü kapatması ise dikkat çekti. Jandarmanın adliye önünde güvenlik önlemi aldığı zanlılar, terör ve organize suçlara bakmakla yükümlü Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Görüşen tarafından

sorgulanacak. YÖK Başkanı Teziç'e yönelik çarşamba günü meydana gelen olayda, N.İ, Teziç ile görüşmek istemiş bu talebin geri çevrilmesi üzerine havaya üç el silah ederek kaçmıştı. Zanlı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Ankara otogarında yakalanarak, olayın gerçekleştiği yerin jandarma bölgesi olmasından dolayı Ankara Jandarma Merkez Komutanlığı'na teslim edilmişti. Soruşturma kapsamında aralarında kız arkadaşı olduğu ileri sürülen G.K ile birlikte 5 kişi de İstanbul'da

gözaltına alınarak Ankara'ya getirilmişti.

(EDA-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title