Haberler

YILIN OLAYLARI 2022 - EYLÜL (9)

Güncelleme:

NASA'NIN DART UZAY ARACI DİMORPHOS ASTEROİDİNE PLANLI ÇARPMAYI BAŞARDIABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA)'nın canlı yayınından kareler DART uzay aracı'nın Dimorphos asteroidine çarpma anıABD'NİN FLORİDA EYALETİNDE IAN KASIRGASI FORT MYERS BÖLGESİNDE ETKİLİ OLDUIan Kasırgası'nın etkili...

Nasa'NIN DART UZAY ARACI DİMORPHOS ASTEROİDİNE PLANLI ÇARPMAYI BAŞARDI

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının ( Nasa )'nın canlı yayınından kareler

DART uzay aracı'nın Dimorphos asteroidine çarpma anı

ABD'NİN FLORİDA EYALETİNDE IAN KASIRGASI FORT MYERS BÖLGESİNDE ETKİLİ OLDU

Ian Kasırgası'nın etkili olduğu Fort Myers bölgesinde oluşan hasar (dron)

Bölgede meydana gelen tahribat

Yıkılan ağaçlar

Su altında kalan yollar

Yolda yürümeye çalışan vatandaşlar

Bölgedeki kurtarma çalışmaları

Kasırganın yıkıcı görüntüsü

BURKİNA FASO'DA ORDU ÜLKEDEKİ GÜVENLİK DURUMUNU GEREKÇE GÖSTEREREK İKTİDARA EL KOYDU

Yüzbaşı İbrahim Traore'nin geçişini bekleyen vatandaşlar

Askeri araçların geçişinden detaylar

Yüzbaşı İbrahim Traore'nin geçişi

Traore'nin geçişi ve halkın destek sloganları atmasından detaylar

Fransa Büyükelçiliğinin ateşe verilmesi

Güvenlik güçleri ile göstericilerin çatışmasından detaylar

Traore'nin destekçilerinin sevinç gösterisi

Gösteriler sırasında bazı vatandaşların Rusya bayrağı açması NASA'NIN DART UZAY ARACI DİMORPHOS ASTEROİDİNE PLANLI ÇARPMAYI BAŞARDI (27 EYLÜL)

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA), Çift Asteroid Yönlendirme Testi (DART) isimli uzay aracı, dünyadan yaklaşık 11 milyon kilometre uzaktaki asteroide, planlandığı şekilde başarılı bir çarpma gerçekleştirdi.

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) canlı yayını

DART uzay aracının Dimorphos Asteroidine çarpma anı

ABD'NİN FLORİDA EYALETİNDE IAN KASIRGASI FORT MYERS BÖLGESİNDE ETKİLİ OLDU (28 EYLÜL)

ABD'nin Florida eyaletinde beklenen Ian Kasırgası etkili oldu. ABD'nin Florida eyaletinin Meksika Körfezine kıyısı olan bölgelerinde yaşayan 2,5 milyon kişiye Ian Kasırgası nedeniyle tahliye emri verilirken, otoyollarda kilometrelerce uzayan kuyruklar oluştu.

BURKİNA FASO'DA ORDU ÜLKEDEKİ GÜVENLİK DURUMUNU GEREKÇE GÖSTEREREK İKTİDARA EL KOYDU (30 EYLÜL)

Burkina Faso'da ordu ülkedeki güvenlik durumunu gerekçe göstererek iktidara el koydu.

Devlet Televizyonu RTB'den askerler tarafından okunan bildiride, ordunun Geçiş Dönemi Devlet Başkanı Yarbay Paul-Henri Sandaogo Damiba hükümetini feshettiği duyuruldu.

Kaynak: AA / Güncel

Florida NASA Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title