Haberler

Yaz Spor Okulu'nda 10. Yıl

Güncelleme:

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından bu yıl 10'su düzenlenen Yaz Spor Okulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Belediye Spor Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştirilen açılış törenlerine AK Parti Milletvekili Dt. Sıtkı Güvenç, Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Mustafa Uzunlar, Çağlayancerit Belediye Başkanı K. Mehmet Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Merkez İleç Başkanı Necati Okay ile Belediye birim müdürler, Belediye Meclis Üyeleri, yaz spor okuluna kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, spora ve sporcuya desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Başkan Poyraz yaptığı açıklamada: "Bu yıl onuncusunu düzenlediğimiz Yaz Spor Okulu'nun açılışına hepiniz hoş geldiniz.

Kahramanmaraş Belediyesi olarak sporun her branşında gençlerimizin sağlıklı ve ahlaklı yetişmesi için elimizden gelen her türlü imkanı kullanarak sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz.

5 Hafta sürecek spor okullarımıza 7 branşta 2500 kardeşimizi kayıt ederek, hizmet vermeye çalışacağız.

Sizler ailelerinizin bizlere emanetisiniz. Sizin en iyi şartlarda spor yapabilmeniz için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

En büyük hayalimiz geleceğimiz olan sizlere daha yaşanılabilir bir kent bırakmak. Bizim sizden dileğimiz ise ne yaparsanız yapın işinizi ciddiye almanız. İnşallah yaz spor okulumuzda her branşta yetenekli sporcular yetişir.

Yeni yaz spor okulu sezonumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Dt. Sıtkı Güvenç böylesine anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek: "Burada öğrencilerimizin ve gençlerimizin spor yapmaları adına organizasyonlar gerçekleştirilmesi gerçekten güzel bir hizmet.Ümit ediyorum bu öğrencilerimizin arasından nice sporcular yetişecek ve şehrimizin adını duyuracaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederken, yaz spor okulunda eğitim görecek olan öğrencilerimize de başarılar diliyorum" dedi.

Yaz Spor Okulu öğrencileri adına iki minik çocuğun Başkan Poyraz'a çiçek takdim etmesinin ardından, protokol üyeleri sahaya davet edilerek başlama vuruşu yapılması istendi. Milletvekili Güvenç, Vali Kocatepe, Belediye Başkanı Poyraz, AK Parti İl Başkanı Erkoç ve Merkez İlçe Başkanı Okay sahaya gelerek mini kaleye birer penaltı atışı gerçekleştirdiler.

Açılış vuruşunun yapılmasının ardından Yaz Spor Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın etrafını kuşatarak sevgi gösterilerinde bulundular.

Daha sonra öğrencilerin mini gösterilerinin ardından Dünya Kickboks Şampiyonu Erkan Varol ve ekibi sahaya çıkarak gösterilerini sundular.

Protokol üyelerinin öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmesinin ardından açılış sona erdi.

Yaz Spor Okulu kayıtları 11-15 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Futbol, basketbol, güreş, karate, kick boks, judo ve yüzme alanlarında eğitim verilecek. Yaz spor okuluna 8-14 yaş grupları arasındaki çocuklar kayıt yaptırdı.

Yüzme 1000, futbol 960, basketbol 300, güreş 60, karate 90, kick boks 60, judo 50 olmak üzere Yaz Spor Okulu'na toplamda 2520 öğrenci kayıt yaptırdı.

Yaz Spor Okulu öğrencilerine şapka, ayakkabı, forma ve tozluk, yüzme öğrencilerine ise bone verilecek.

Yaz Spor Okulu için 10 adet servis ücretsiz olarak hizmet verecek. 4 tanesi yüzme 6 tanesi de diğer branşlar için belirlenen servisler öğrencileri belirlenen güzergahlardan alarak Yaz Spor Okulu'na taşıyacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

mustafa poyraz Kahramanmaraş sıtkı güvenç Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title