Haberler

Yayladağı - Arınç: Türkiye'de Ayrımcılıkları Kaldıracağız

Arınç: Türkiye'de ayrımcılıkları kaldıracağız (ek) YAYLADAĞI DEVLET HASTANESİ AÇILDI Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde yapımı tamamlanan 20 yataklı Yayladağı Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı.

Arınç: Türkiye'de ayrımcılıkları kaldıracağız (ek)

YAYLADAĞI DEVLET HASTANESİ AÇILDI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nde yapımı tamamlanan 20 yataklı Yayladağı Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katıldı. AK Parti Hatay milletvekilleri Sadullah Ergün ve Adem Yeşildal ile Vali Ercan Topaca, çok sayıda kişinin katıldığı törende konuşan Arınç, Ak Parti iktidarında sağlıkta çok büyük yatırımlar yapıldığını söyledi. Suriye'de devam eden iç savaşa da değinen Arınç, Türkiye'nin kapılarını Suriyelilere açıp onları misafir ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Sadece Suriye değil, Irak ve Yemen gibi yerlerde de maalesef acılar yaşanıyor. Hamdolsun bu kadar yangın yerinin ortasında Türkiye bir barış ve huzur adası gibi bir vaha gibi. Türkiye'yi de ateşe atmak isteyen, karıştırıp siyasi istikrarı bozup kaos meydana getirmeye çalışan bedbahtlar bulunabilir. Allah bu gafillere akıl fikir versin, yabancıların oyunlarına alet etmesin, Allah bize basiret versin. 78 milyon nüfusumuzla sadece bölgenin değil tüm İslam aleminin, mazlumlara kucak açan Türkiye'nin huzur içinde yaşamasına ihtiyacı var. Çünkü nerden bir feryat yükseliyorsa Türkiye oraya koşup yardım ediyor, ekmeğini bölüşüyor ve bütün bu ülkelere barışın gelmesi için katkı sağlıyor." Arınç, daha sonra Enek-Altınözü-Yayladağı yolunun temel atma törenine katıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Yayladağı Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title