Haberler

Yahyalı Belediyesi'nde Bayramlaşma

Kayseri’nin Yahyalı İlçe Belediyesi çalışanları bayram tatili sonrası mesaiye bayramlaşma töreniyle başladı.

Kayseri'nin Yahyalı İlçe Belediyesi çalışanları bayram tatili sonrası mesaiye bayramlaşma töreniyle başladı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, sabah ilk olarak belediye çalışanları ile daha sonra da belediye hizmet binasındaki personelle bayramlaştı.

İlk olarak belediye temizlik işleri, fen işleri çalışanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutlayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk " Biz büyük bir aileyiz. Birlik, beraberlik ve dayanışmamızın bir gereği olarak buradayız. Mesai arkadaşlarımızın arasında bir dargınlık varsa bugün onu burada gidermeleri için, hem de bayramlaşmamış arkadaşlar varsa onların da burada bayramlaşmaları için toplandık. Özellikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten Yahyalı'nın temizliği ile gurur duyuyorum. Temizlik işlerinde çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayrıca bayram öncesinde yoğun bir şekilde çalışan fen işlerinde ve park bahçelerde çalışan arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum. Bu bayram süresince hiçbir hemşehrimizden bir sıkıntı ya da şikayet duymadım. Göreve başlayalı 41 ay olmuş. Bu ilçeye beraber hizmet ediyoruz. Eğer ortada bir başarı varsa, payı sadece kendime biçmiyorum. Bu başarıda hepimizin payı var. Hepimiz bir çarkın dişlisi gibiyiz." diye konuştu.

Belediye çalışanları ile bayramlaşmanın ardından Başkan Esat Öztürk belediye hizmet binasındaki personelle bayramlaştı. Bayramlar da birlikteliğin, beraberliğin ve dayanışmanın arttığını belirten Başkan Öztürk " Her ne kadar aynı çatı altında çalışsak ta bazen insanlar iş yoğunluğundan bayramlaşmaya, hal hatır sormaya fırsat bulamıyor. Bana göre bayramlar buna iyi bir vesile diye düşünüyorum. Bir araya gelmişken sizlere teşekkür etmem lazım. "Kuluna teşekkür etmeyen, Rabbine şükür etmesini bilmez" diye her zaman söylerim. Bu ilçede kafamız dik geziyorsak, Yahyalı Belediyesi ilçelerde ve il merkezinde konuşuluyorsa bu benim eserim değil, hepimizin eseri diye düşünüyorum. Birimlerimizi ayırt etmeden hepinize teşekkür ediyorum. Kurumlardaki birimler bir binanın tuğlaları gibidir. Birinde sıkıntı oldumu, bu sıkıntı her tarafa yansır. Yahyalı bir turizm ilçesi. İlçemizin pırıl pırıl olması lazım. Bu yıl 100 bin kişiyi ilçemize bekliyorduk. Şuana kadar 70 bin kişi ilçemizi ziyaret etti. Sezon bitmesine 2 ay daha var. Bu sayı 100 bine ulaşacaktır. İlçemizin bu nedenle girişinden çıkışına kadar pırıl pırıl olması lazım. Bizim çıtamız gerek belediyecilik açısından gerekse hizmet açısında yüksek. Bunu hiçbir zaman aşağıya düşürmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esat Öztürk Kayseri Yahyalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title