Haberler

Van'da Jandarma Komando Timleri ve Atlı Birlikler Kaçakçılıkla Mücadele Ediyor

Güncelleme:

Van'da jandarma komando timleri ile atlı birlikler, sınır hattına yakın ilçelerde kaçakçılık olaylarının önlenmesi için çalışma yürütüyor. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde her türlü kaçakçılığın engellenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Komandolar ve atlı birlikler, karla kaplı kırsal bölgelerde yürüttükleri faaliyetlerle uyuşturucu, alkol, akaryakıt, tütün mamulleri, ilaç ve göçmen kaçakçılığını önlemeye çalışıyor.

Van'da jandarma komando timleri ile atlı birlikler, sınır hattına yakın ilçelerde kaçakçılık olaylarının önlenmesi için çalışma yürütüyor.

Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde her türlü kaçakçılığın engellenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, komutanlık bünyesindeki komando timleri ile atlı birlikler, sınır hattına yakın olan Özalp, Saray ve Çaldıran ilçelerinde sürekli devriye görevi yapıyor.

Komandolar ve atlı birlikler, karla kaplı kırsal bölgelerde yürüttükleri faaliyetlerle uyuşturucu, alkol, akaryakıt, tütün mamulleri, ilaç ve göçmen kaçakçılığını önlemeye çalışıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Kaçakçılıkla Mücadele Jandarma Komando Göçmen Van Güvenlik Kaçakçılık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title