Haberler

Vali Yüksel, Milli Takım Kampında

Ankara Valisi Yüksel, TFF Başkanı Demirören, Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim, teknik heyet ve futbolcuları kaldıkları otelde ziyaret etti.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, teknik heyet ve futbolcuları kaldıkları otelde ziyaret ederek, Türkiye-İsveç maçında başarılar diledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yüksel, ziyarette, Ankara'da yapılacak bu özel maçın, sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli tertip ve tedbirlerin uygulanması konusunda güvenlik toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti. Yüksel, her kademedeki personelin görevini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla yerine getirmesi konusunda hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

Vali Yüksel, Türkiye-İsveç Milli takımları arasındaki özel maçın Ankara'da oynanması konusundaki hassasiyetlerinden dolayı Demirören, TFF Yönetim Kurulu üyeleri ve Terim'e teşekkür etti. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Yıldırım Demirören Alaaddin Yüksel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title